Blog

Featured posts
hoeveel beta alanine per dag image
Hoeveel Beta Alanine per dag?
De voordelen van plantaardige eiwitpoeder
De voordelen van een plantaardige eiwitpoeder
wat is wei eiwit
Wat is wei eiwit en welke wei eiwit is het meest geschikt voor jou?
 • Waarom eiwitten nodig
  Bezig met laden...

  Waarom eiwitten nodig zijn voor jou als sporter

  Krijg een voorsprong op je concurrenten en optimaliseer je sportprestaties! Als sporter vraag je veel van je lichaam door intensieve training. Of je nu een professionele sporter bent of gewoon fanatiek sport, het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Naast voldoende rust en de juiste trainingen is er één cruciaal aspect waar je absoluut niet aan voorbij mag gaan: je voedingspatroon. In deze blog ontdek je waarom eiwitten nodig zijn in het voedingspatroon van een sporter. 

 • Hoe kan ik eiwitsynthese in spieren optimaliseren?
  Bezig met laden...

  Hoe kan ik eiwitsynthese in spieren optimaliseren?

  Hoe kan een goede eiwitsynthese in je spieren je helpen in het optimaliseren van je spieropbouw en herstel? En hoe stimuleer je een goede eiwitsynthese? Goede vragen om antwoord op te krijgen als je streeft naar een optimaal resultaat van je trainingen.  

  Het geheim ligt in het optimaliseren van je eiwitsynthese in je spieren. Eiwitsynthese is het proces waarbij je spieren nieuwe eiwitten produceren voor groei en herstel. Je hebt verschillende strategieën die je kunt toepassen ter verbetering van dit proces. Zo haal je maximaal resultaat uit je trainingen.

 • Klachten bij een tekort aan vitamine d
  Bezig met laden...

  Klachten bij een tekort aan vitamine D

  De winter is vaak het moment waarop we ons terugtrekken in onze knusse huizen, omringd door warmte en comfort. Maar te midden van deze gezelligheid raakt één element soms vergeten: de zon, onze natuurlijke bron van energie. En van vitamine D!

  De zon speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van vitamine D in je lichaam. Wanneer je je huid blootstelt aan zonlicht, produceert je lichaam vitamine D. In de winterperiode worden we minder blootgesteld aan zonlicht, waardoor de kans op een tekort aan vitamine D toeneemt. Niet alleen omdat de zon in de winter minder actief is, maar ook omdat we meer binnen zitten. Dit kan resulteren in klachten bij een tekort aan vitamine D.

 • Creatine effect op lichaam
  Bezig met laden...

  Creatine effect op lichaam: Wat doet het voor sporters?

  Als je enigszins bekend bent in de wereld van voedingssupplementen, is de kans groot dat je er al eens over hebt gehoord. Creatine, een woord dat in de wereld van voedingssupplementen rondzingt als een melodie die iedereen kent, maar waarvan weinigen de noten kennen. Daarom willen wij in deze blog krachtig antwoord geven op de vraag: Wat is creatine? Waar helpt creatine voor? Wat is het creatine effect op je lichaam? En welke creatine dosering moet ik gebruiken?

 • wat doet zink
  Bezig met laden...

  Wat doet zink voor je lichaam?

  Wat doet zink voor jou als sporter? In de wereld van sport is het hebben van een stevige verdediging essentieel om een overwinning te boeken. Ook jouw immuunsysteem heeft een goede verdeding nodig in strijd tegen ziekteverwekkers. Ontdek hoe zink jou kan helpen om je immuunsysteem op peil te houden en voor optimale prestaties te gaan. 

  Zink is een essentieel mineraal, maar wat doet zink precies in je lichaam? Zink speelt een belangrijke rol bij verschillende processen in je lichaam. 

 • Weerstand verbeteren
  Bezig met laden...

  Hoe weerstand verbeteren in de wintermaanden

  Je weerstand verbeteren vormt één van de grootste uitdagingen in de wintermaanden. Deze maanden brengen vaak een verhoogde kans op verkoudheid en griep. Hoe kan je verkoudheden en griepvirussen buiten de deur houden? Je weerstand verbeteren klinkt erg eenvoudig, maar hoe doe je dit in de praktijk?

 • Welke supplementen nodig voor spieropbouw
  Bezig met laden...

  Welke supplementen heb je nodig voor spieropbouw?

  Welke supplementen nodig voor spieropbouw? Spieropbouw werk je hard voor. Met alle trainingen krijg je onder andere een sterker hart, meer spieren, betere fitheid en een gezonder lichaam. In deze blog vertellen wij jou over de meest effectieve supplementen voor spieropbouw

 • Verschillende voedingssupplementen sport
  Bezig met laden...

  Ontdek de verschillende soorten voedingssupplementen voor sporters

  Er zijn verschillende algemene supplementen die bijdragen aan een goede gezondheid en welzijn. Als het gaat om voedingssupplementen voor de sport, bestaan er verschillende soorten. Deze sport voedingssupplementen helpen sporters helpen hun prestaties te verbeteren. Wij zetten deze sport voedingssupplementen in deze blog voor jou op een rijtje.

 • Meest Populaire NZVT supplementen
  Bezig met laden...

  Top 5 meest populaire NZVT supplementen onder sporters

  Als (top)sporter kan je supplementen gebruiken ter verbetering van je sportprestaties. Ook kan je supplementen gebruiken ter bevordering van je algehele gezondheid. Uiteraard kies je dan graag voor de supplementen die het best aansluiten bij je doelen. Maar los van de werking wil je er natuurlijk ook op kunnen vertrouwen dat je niet onbedoeld doping gebruikt. Vertrouw dan op de kwaliteit van NZVT supplementen.

 • energie gels
  Bezig met laden...

  De kracht van energie gels: waarom dit je sportprestaties kan verbeteren.

  In deze blog duiken we in de voordelen van energie gels. We geven je bovendien tips over het gebruik. Haal hiermee meer uit jouw training of wedstrijd!

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.