Blog

Featured posts
hoeveel beta alanine per dag image
Hoeveel Beta Alanine per dag?
De voordelen van plantaardige eiwitpoeder
De voordelen van een plantaardige eiwitpoeder
wat is wei eiwit
Wat is wei eiwit en welke wei eiwit is het meest geschikt voor jou?
 • Wat is hongerklop
  Bezig met laden...

  Wat is hongerklop voor sporters: Essentiële tips

  Wat is de hongerklop voor sporters? De hongerklop kan je ook wel omschrijven als de “man met de hamer” tegenkomen of pap in de benen hebben. Wanneer spreek je van een hongerklop voor sporters en hoe kan je deze voorkomen? We geven je als sporter essentiële antwoorden en tips in deze blog.

 • energiegel of reep
  Bezig met laden...

  Energiegels of Energierepen: Welke is het beste voor jou?

  Als sporter is het essentieel om je lichaam van de juiste brandstof te voorzien om optimaal te presteren en je energieniveaus op peil te houden. Een veelvoorkomende manier om dit te doen, is door gebruik te maken van energiegels of energierepen.

  Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een energiereep of gel? En welke is het beste voor jou? In deze blog gaan we dieper in op het belang van energiegels en energierepen voor sporters, zodat je kan ontdekken welke het beste bij jou past.

 • energie gel hardlopen
  Bezig met laden...

  Optimaal presteren: wanneer kun je als hardloper het beste een energiegel innemen?

  Je gaat regelmatig hardlopen. Niet alleen omdat je het graag doet, maar ook omdat je het goed kan. Je neemt je sport serieus. Hardlopen en een energie gel gaan bij jou dan ook hand in hand. Goed bezig. Toch?! Of zou je dit nog kunnen verbeteren door je te verdiepen in je energiegel timing voor hardlopen? QWIN helpt je graag verder met meer informatie!

 • Wat is PeptiPlus
  Bezig met laden...

  PeptiPlus, wat is het en hoe kan het jou als sporter helpen?

  De QWIN PeptiPlus is een unieke sportdrank die zich onderscheidt van andere sportdranken. Ben je benieuwd naar wat PeptiPlus precies is, en hoe het jou als sporter kan helpen? In deze blog gaan we dieper in op de bijzondere eigenschappen van PeptiPlus en wat PeptiPlus onmisbaar kan maken in jouw sportroutine.

 • energy gel vs energy drink
  Bezig met laden...

  Energy gel vs energy drink: waarom kiezen sporters voor gel?

  waarom kies je als sporter voor een energy gel in plaats van een energy drink is een veelgestelde vraag onder sporters. Ben jij ook nieuwsgierig waarom hardlopers, fietsers, triatleten en andere sporters vaak de voorkeur geven aan een energy gel in plaats van een energy drink? In deze blog duiken we dieper in op de verschillen tussen een energy gel versus energy drink en geven we je het antwoord op deze vraag.

 • Hoeveel elektrolyten per dag
  Bezig met laden...

  Hoeveel elektrolyten moet je als sporter per dag?

  Hoeveel elektrolyten moet je als sporter per dag blijft één van de belangrijkste vragen op het gebied van hydratatie. Wat zijn elektrolyten? Waarom zijn ze belangrijk? Wat is de aanbevolen inname? In deze blog gaan we dieper in op de antwoorden op deze vragen.

 • Waarom elektrolyten drinken
  Bezig met laden...

  Waarom drinken sporters elektrolyten?

  Waarom drinken sporters elektrolyten vormt een belangrijke vraag binnen diverse duursporten en breedtesporten. Of je nu aan triatlon, racefietsen, voetballen of tennissen doet, jouw lichaam verbruikt veel energie. De energie hiervoor haal je uit de voeding die we eten en de vloeistoffen die we drinken. Tijdens het sporten verlies je niet alleen vocht door het zweten. Je verliest ook belangrijke mineralen. Denk hierbij aan elektrolyten als natrium, kalium en magnesium.

 • Spieropbouw supplementen
  Bezig met laden...

  Welke spieropbouw supplementen gebruiken sporters?

  Ben jij als sporter ook voortdurend op zoek naar manieren om je prestaties te verbeteren? En manieren om bijvoorbeeld je spieropbouw te stimuleren? De basis ligt dan bij  een uitgebalanceerd dieet en een effectief trainingsprogramma. Daarnaast kunnen supplementen een waardevolle aanvulling zijn in het bereiken van je doelen.

 • Omega 3 voordelen fitness
  Bezig met laden...

  Omega 3 voordelen fitness en sport

  Omega 3 vetzuren zijn essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft voor een optimale gezondheid. Ze bevorderen niet alleen je algehele gezondheid, maar hebben ook verschillende voordelen specifiek gericht op fitness en sport. In deze blog we dieper ingaan op de Omega 3 voordelen voor fitness en hoe ze jou kunnen helpen je doelen te bereiken.

 • waar komt creatine vandaan
  Bezig met laden...

  Wat is creatine en waar zit creatine in?

  Creatine is een voedingssupplement dat vaak wordt gebruikt door sporters ter verbetering van hun prestaties. Maar waar komt creatine eigenlijk vandaan? In deze blog gaan we dieper in op de oorsprong en het productieproces van creatine, om zo een beter begrip te krijgen van dit populaire supplement.

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.