Wat is PeptiPlus en PeptiPlus voordelen

Wat is PeptiPlus
Bezig met laden...
Wat is PeptiPlus en PeptiPlus voordelen

De QWIN PeptiPlus is een unieke sportdrank die zich onderscheidt van andere sportdranken. Ben je benieuwd naar wat PeptiPlus precies is, en hoe het jou als sporter kan helpen? In deze blog gaan we dieper in op de bijzondere eigenschappen van PeptiPlus en wat PeptiPlus onmisbaar kan maken in jouw sportroutine.

Wat is PeptiPlus?

PeptiPlus is de perfecte isotone sportdrank die jou helpt om maximaal te presteren en snel te herstellen.  Deze sportdrank is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met professionals uit de (top)sportwereld.

Deze sportdrank voorziet jou niet alleen van de benodigde energie, maar gaat nog een stapje verder. QWIN PeptiPlus is onderscheidend vanwege de toevoeging van 5g aan eiwitten per serving. De daarnaast toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid.

PeptiPlus in sportenPeptiPlus in sporten

Voordelen van PeptiPlus

Wat zijn de voordelen van PeptiPlus ten opzichte van andere isotone sportdranken? PeptiPlus kent een aantal belangrijke voordelen voor jou als sporter.

  • Toevoeging van 5g plantaardige eiwit per serving
  • Toevoeging van elektrolyten (magnesium en natrium)
  • NZVT keurmerk (Nederlandse Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)

Toevoeging van 5g plantaardige eiwit per serving

PeptiPlus onderscheidt zich door het toevoegen van 5 gram plantaardige eiwitten per serving. Eiwitten zijn essentieel voor jou voor het spierherstel- en opbouw na intensieve trainingen. De speciale eiwitmix, bestaande uit bewerkte eiwitten, worden snel opgenomen in je lichaam, waardoor het bijdraagt aan snel herstelproces, waardoor je tijdens het sporten al begint met het herstellen van je spieren. Dit is erg handig als je langdurig aan het sporten bent of de volgende dag weer wilt gaan sporten.

Toevoeging van elektrolyten (magnesium en natrium)

PeptiPlus bevat belangrijke elektrolyten, zoals magnesium en natrium, die van cruciaal belang zijn voor een goede vochtbalans en spierfunctie. Deze elektrolyten helpen jou je hydratatie te behouden en voorkomen uitdroging tijdens langdurige trainingen of wedstrijden. Daarnaast dragen ze bij aan het voorkomen van krampen. Lees ook eens onze blog over waarom drinken sporters elektrolyten als je meer te weten wilt komen over elektrolyten.

NZVT keurmerk

Het NZVT keurmerk geeft aan dat PeptiPlus voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en dat het vrij is van dopinggeduide stoffen. Dit betekent dat het supplement veilig is voor topsporters om te gebruiken, zonder risico op verboden middelen. Het NZVT keurmerk biedt jou de geruststelling dat je een betrouwbaar en gecontroleerd product gebruikt.

PeptiPlus gebruikt door een wielrennerPeptiPlus gebruikt door een wielrenner

Wanneer PeptiPlus drinken?

QWIN PeptiPlus is een poeder welke je gemakkelijk toe kan voegen aan je bidon met water. Je kan zelf je favoriete smaak kiezen: Orange of Pink Grapefruit. De QWIN PeptiPlus kan zowel voor, tijdens als na de inspanning gedronken worden. Door het bijgeleverde maatschepje kun je makkelijk de juiste dosering aanhouden.

PeptiPlus dosering 

Gebruik tijdens en na een gemiddelde inspanning 2 afgestreken maatscheppen (38g) in een bidon met 750ml water. Na een intensieve inspanning kun je 4 afgestreken maatscheppen (38g) toevoegen aan een bidon met 750 ml water.

Tip: Wissel de QWIN PeptiPlus af met onze QWIN Pepti Gel om te zorgen voor variatie in jevoedingsplan.

Conclusie 

PeptiPlus is een functionele sportdrank uit het QWIN-assortiment, welke jou de benodigde energie geeft, maar hierin nog een stapje verder gaat door de toevoeging van 5g aan eiwitten per serving. Hierdoor ben je tijdens het sporten al bezig met je spierherstel. Daarnaast bevat de PeptiPlus ook elektrolyten die jou helpen bij een goede vochtbalans en spierfunctie tijdens het sporten. Kies voor deze unieke alles-in-een sportdrank om zeker te zijn van jouw maximale prestaties.

Previous article:
Next article:
Related posts
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.