Energie gels

Energie gels
Tonen als

5 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN Try-out pakket
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Try-Out pakket (6x Iso Pro Gel & 6x Pepti Gel)
  Vanaf € 26,50 Normale prijs € 27,84
 2. QWIN Iso Pro Gel
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Iso Pro Gel 60ml
  Vanaf € 2,15
 3. QWIN Pepti Gel
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Pepti Gel 60ml
  Vanaf € 2,49
 4. QWIN Iso Pro Gel 60 ml (24 stuks)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Iso Pro Gel 60 ml (24 stuks)
  Vanaf € 51,60
 5. QWIN Pepti Gel 24 x 60ml
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Pepti Gel 60 ml (24 stuks)
  Vanaf € 59,76
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Energie gels kopen? 

Ben jij op zoek naar een smaakvolle en functionele gel, dan kom je uit bij de isotone gels van het merk QWIN. Waarom vallen de gels van QWIN in het rijtje met de beste energie gels? 

Dit komt vooral door het unieke karakter van de QWIN PeptiGels. Deze bevatten naast koolhydraten namelijk ook eiwitten. Hierdoor zorgen ze er al tijdens de inspanning voor dat jouw lichaam direct herstelt. Ideaal voor de lange afstanden! 

Ben jij een beginnende sporter en ga je voor een kwalitatief goede sportgel met energie? Ga dan voor de QWIN IsoPro gel Lemon of Orange.

De QWIN gels kan je zowel voor, tijdens als na jouw sportactiviteiten gebruiken. Dit in tegenstelling tot veel gels, die je alleen vóór en tijdens het sporten kan gebruiken.

Energie gels

Energie gels vormen de ideale boost voor al jouw activiteiten. Energie gels komen uitermate goed van pas als je merkt dat je behoefte hebt aan (snelle) energie. Op zoek naar de ultieme bron van brandstof voor jouw lichaam rondom fysieke inspanningen? Dan mogen energie gels niet ontbreken in jouw voedingsplan. 

Energie gel concentraat

Energie gels kan je omschrijven als compacte zakjes. Ze zijn gevuld met een concentreerde dosis koolhydraten, elektrolyten en soms ook cafeïne. Het energie gel concentraat kan je verkrijgen in verschillende smaken en varianten. Op die manier vind je altijd een gel die bij jou past.

Samenvattend hebben energie gels de volgende voordelen:

 • Snelheid van opname: Het energie gel concentraat neemt jouw lichaam eenvoudig op. Hierdoor krijgen je binnen enkele minuten een energieboost. Dit maakt ze ideaal in het gebruik. Zowel voor, tijdens als na de training of wedstrijd.
 • Eenvoudige inname: Je kan de verpakking eenvoudig openen en leegknijpen in je mond.
 • Gevarieerde smaken: Energie gels vind je in diverse smaken. QWIN biedt op het gebied van de IsoPro gels de smaken Orange en Lemon. De PeptiGels zijn verkrijgbaar in de smaken Orange-Pineapple en Fruit Punch. Dat betekent dat er altijd een smaak is die je lekker vindt.
 • Personaliseerbaar: Je kan de hoeveelheid gels die je gebruikt afstemmen op je individuele behoeften. Of je nu een snelle boost nodig hebt tijdens een korte training of langdurige energie tijdens een marathon.

Verschillende soorten gels

Op de sportvoedingsmarkt zie je de laatste jaren een steeds breder aanbod van energie gels. 

Sta jij op het punt om energie gels te kopen, maak dan voor jezelf een selectie op basis van jouw persoonlijke voorkeur. De smaak vormt hier een onderdeel van. Hou echter ook rekening met de juiste hoeveelheid koolhydraten, elektrolyten en cafeïne.  

 • Koolhydraten: Koolhydraten vormen de primaire bron van energie tijdens fysieke inspanning. Glucose en fructose vormen veelvoorkomende koolhydraten. Dit komt door hun snelle opneembaarheid.
 • Elektrolyten: Duursporters verliezen door het zweten vaak elektrolyten, zoals natrium en kalium. Een goede energie gel bevat ook elektrolyten. Dit zorgt ervoor dat je de verloren mineralen weer aanvult. Het helpt bij het handhaven van een goede vochtbalans en spierfunctie.
 • Samenstelling: Binnen de sportvoedingsmarkt tref je Isotone gels en Hypotone gels aan. Onderstaand lichten we deze type gels verder toe.

Voor het gebruik van de verschillende soorten energie gels geldt over het algemeen dezelfde leidraad. Neem de energie gel enkele minuten voor de start van je training of wedstrijd. Hiermee zorg je voor extra koolhydraatreserves. Na de start kan je elke 30-45 minuten een energie gel nemen.

Onthoud dat ieder lichaam anders reageert op voeding en supplementen. Probeer een energie gel altijd uit tijdens een training voor de marathon. Dit geldt ook zeker voor een energie gel met cafeïne. Hierdoor kom je erachter wat voor jou het beste werkt.

Cafeïne gels

Cafeïne gels winnen aan populariteit. Deze cafeïne gels verhogen de alertheid en de focus. Cafeïne kan ook helpen bij uitstel van de vermoeidheid en verbetering van de prestaties. 

Isotone gels

De isotone gels zijn de meest gebruikte en meest populaire gels onder duursporters. Het voordeel van dit type gel is allereerst de eenvoudige inname. Je kan deze gel namelijk innemen zonder het drinken van extra water. De energie uit de gel neemt jouw lichaam direct op.

Hypotone gels

De hyptone gels hebben een zeer geconcentreerde samenstelling. Ze zijn dik en stroperig. Je dient extra water te drinken na inname van dit type gel. 

Veelgestelde vragen over energie gels

 • Zijn energie gels alleen geschikt voor professionele atleten?
  Absoluut niet! Energie gels zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een extra energieboost tijdens het sporten. Of je nu een professional of gewoon actief bezig bent, energie gels ondersteunen bij jouw trainingen en wedstrijden. 
 • Wat is het verschil tussen energie gels en energiedranken?
  Energie gels hebben een meer geconcentreerde formule en worden direct door je lichaam opgenomen. Energiedranken hebben een zeer vloeibare samenstelling. Jouw lichaam neemt de energie geleidelijk op.
 • Kan ik energie gels gebruiken als ik geen intensieve trainingen doe?
  Ja, zeker! Energie gels ondersteunen je tijdens langdurige activiteiten. Denk hierbij aan hardlopen, fietsen of zelfs lange werkdagen. Ze houden jouw energiepeil op niveau, ongeacht je activiteitenniveau.
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.