Eiwitten

Eiwitten
Tonen als

6 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 42,50
 2. QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Vanaf € 89,00 Normale prijs € 97,50
 3. QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700 gram (23 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700g (23 shakes)
  Waardering:
  90%
  Speciale prijs € 29,75 Normale prijs € 42,50
 4. QWIN Vegan Protein Vanilla 700 gram (28 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vegan Protein 700g (28 shakes)
  Waardering:
  90%
  € 42,50
 5. QWIN Shakebeker 700ml
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Shakebeker 700ml
  € 5,95
 6. QWIN glas 300ml
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN glas 300 ml
  € 3,00
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

NZVT Eiwitten kopen bij QWIN

Ervaar het verschil met NZVT eiwitten! De kracht van NZVT eiwitten ligt in hun zuiverheid en strenge controle op verboden stoffen. Als een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl zijn NZVT eiwitten ideaal voor zowel topsporters als sporters die waarde hechten aan kwaliteit en zuivere supplementen.

Op zoek naar een goede NZVT whey proteïne shake voor een snel herstel? Kies dan voor de 100% Whey Protein van QWIN. Deze proteïne shake bestaat uit een mix van concentraat (minste bewerking), isolaat (puurder vanwege extra filterproces) en hydrolisaat (meest zuivere vorm).

Naast de 100% whey protein kan je bij QWIN ook terecht voor een NZVT Micellar Casein en Vegan Protein shake.

Wat zijn NZVT eiwitten?

Als je een fanatieke sporter bent, is de kans groot dat je wel eens hebt gehoord van NZVT eiwitten. Maar wat zijn ze eigenlijk en waarom zijn ze belangrijk voor jou als sportliefhebber? Laten we eerst uitleggen wat NZVT precies betekent. NZVT staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Het is een systeem dat ervoor zorgt dat voedingssupplementen die door topsporters worden gebruikt geen verboden stoffen bevatten. NZVT eiwitten zijn eiwitpoeders die voldoen aan de strikte eisen van het NZVT-systeem. Je vind deze terug op de NZVT lijst.

Waarom zijn NZVT eiwitten belangrijk voor sporters?

Sporters hebben een verhoogde behoefte aan eiwitten om hun spieren te herstellen en op te bouwen. Eiwitten zijn essentiële bouwstenen voor het lichaam en spelen een cruciale rol in het herstelproces na intensieve trainingen.

Het gebruik van NZVT eiwitpoeder biedt sporters de garantie dat ze een veilig en schoon product gebruiken, dat geen negatieve effecten kan hebben op hun prestaties of hun gezondheid. Dit is vooral belangrijk voor topsporters die vaak getest worden op dopinggebruik. Door NZVT eiwitpoeder te gebruiken, vermijden zij het risico om positief te testen op verboden stoffen.

NZVT eiwitpoeder van QWIN

Als sporter wil je er zeker van zijn dat je alleen de beste en veiligste voedingssupplementen gebruikt. NZVT eiwitpoeders van QWIN bieden jou die zekerheid. Door te kiezen voor NZVT eiwitten van QWIN weet je dat je een zuiver product in handen hebt dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van dopingvrije supplementen.

Door het gebruik van NZVT eiwitten kun je optimaal profiteren van de voordelen van eiwitsuppletie zonder je zorgen te maken over ongewenste neveneffecten. Dus of je nu een professionele sporter bent of gewoon een fanatieke sportliefhebber, NZVT eiwitten kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je dagelijkse voedingspatroon.

Veelgestelde vragen over NZVT eiwitten voor sporters

 • Wat is NZVT
  NZVT staat voor "Nederlands Zekerheidssyteem Voedingssupplementen Topsport" en is een kwaliteitslabel voor voedingssupplementen die getest zijn op doping.
 • Waarom is het belangrijk dat eiwitten voor topsporters voldoen aan het NZVT-keurmerk?
  Het NZVT-keurmerk geeft sporters de zekerheid dat de eiwitten die ze gebruiken geen verboden stoffen bevatten, waardoor ze niet per ongeluk positief kunnen testen op doping.
 • Hoe herken ik of een eiwitproduct voldoet aan het NZVT-keurmerk?
  Eiwitproducten die voldoen aan het NZVT-keurmerk dragen meestal het logo van NZVT op de verpakking. Daarnaast kan je ook de lijst met goedgekeurde producten raadplegen op de website van het NZVT. Alle producten QWIN die gekeurd zijn bevatten het NZVT-keurmerk op de verpakking en bij de productbeschrijving op deze site.

Foto door Susanne Ottenheym voor TeamNL Roeien

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.