QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700g (23 shakes)

Waardering:
90 % of 100
Op voorraad
SKU
3765

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Micellar Casein Protein Vanilla

 • 25 gram hoogwaardige caseïne eiwitten, 5 gram BCAA's
 • Gebalanceerde verlengde afgifte door vorming micellen

         NZVT Keurmerk

Speciale prijs € 29,75 Normale prijs € 42,50

QWIN Micellar Casein Protein

De unieke eigenschap van QWIN Micellar Caseine betreft het feit dat deze caseïne eiwitten over een langere periode worden opgenomen. De proteïnes in Micellar Casein vormen zogenaamde micellen. Dit zijn bolletjes van met elkaar verbonden eiwitten. Hierdoor verteert het lichaam deze eiwitten erg langzaam.

QWIN Micellar Casein is een hoogwaardig eiwitsupplement. Ben jij als (top)sporter op zoek naar optimale herstelondersteuning en spieropbouw? Ga dan voor QWIN Micellar Casein.

Werking van Micellar Casein

Caseïne-eiwitten worden langzaam verteerd door het lichaam. Hierdoor worden de spieren gedurende een langere periode voorzien van essentiële aminozuren. Dit maakt QWIN Micellar Casein ideaal om voor het slapengaan te nemen. Jouw lichaam kan hierdoor de hele nacht profiteren van de positieve effecten. Je kan de Micellar Caseïne eiwitten ook overdag nemen, bijvoorbeeld tussen de maaltijden door. Je kan Micellar Caseïne eiwitten dus ook gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding ter verhoging van de eiwitname. Naast bijvoorbeeld je NZVT whey eiwitshake

Voordelen van Micellar Casein

De belangrijkste voordelen van QWIN Micellar Casein voor je lichaam zijn: 

 • Langdurige eiwitafgifte: Doodat caseïne-eiwitten langzaam verteren, biedt QWIN Micellar Casein een langdurige afgifte van eiwitten aan je spieren. Hierdoor heb je gedurende de hele nacht een constante toevoer van aminozuren.
 • Verbeterde spieropbouw: De QWIN Micellar Casein protein geeft jouw spieren de bouwstoffen voor een snellere en efficiëntere groei. Het hoge gehalte aan caseïne-eiwit zorgt ervoor dat jouw spieren continu worden gevoed met de essentiële aminozuren. Deze aminozuren zijn nodig voor herstel en groei.
 • Sneller herstel: Een goed herstel is essentieel voor het behalen van optimale trainingsresultaten. De Micellar Casein protein geeft jouw lichaam de benodigde bouwstoffen. Het herstelt de beschadigde spierweefsels en het vermindert spierpijn. Door deze effectieve ondersteuning ben je snel weer klaar voor de volgende training of wedstrijd.
 • Hoge kwaliteit en goede smaak: De Micellar Caseine eiwitshake is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien heeft de shake een heerlijke Vanille-smaak. 

De belangrijkste kenmerken van QWIN Micellar Casein zijn:

 • 25 gram hoogwaardige caseïne eiwitten, 5 gram BCAA’s
 • Gebalanceerde afgifte door vorming micellen
 • NZVT Keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)

Voor wie is QWIN Micellar Casein geschikt

Voor wie is de QWIN Micellar Casein de geschikte eiwitshake? Deze shake met langzame afgifte van hoogwaardige eiwitten is ideaal voor sporters, die effectief willen werken aan herstel en spieropbouw. Het biedt de optimale ondersteuning, ongeacht jouw trainingsdoelen. De Micellar Casein eiwitshake is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen. 

Micellar Caseine gebruiken

Micellar Caseine protein gebruik je bij voorkeur voor het slapen gaan. Echter kan je ze ook gebruiken als je gedurende een langere periode geen proteïnes verwacht te gebruiken. Bijvoorbeeld tussen de maaltijden door.

Een pot QWIN Micellar Casein Protein Vanilla van 700gr voorziet jou van 23 eiwitshakes. Mix hierbij 1 maatschep (30gr) QWIN Micellar Casein Protein in een shaker met 200-250ml water of (magere) melk.

QWIN Micellar Casein kopen met NZVT keurmerk

Elke batch van de QWIN Micellar Casein wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen! 

Veelgestelde vragen over QWIN Micellar Casein Protein

 • Kan ik QWIN Micellar Casein overdag gebruiken?
  Ja, je kan QWIN Micellar Casein ook overdag gebruiken ter verhoging van jouw eiwitinname. Het is echter het meest effectief wanneer je het voor het slapengaan neemt. Hierdoor kan jouw lichaam gedurende de nacht profiteren van de langzame afgifte van eiwitten.
 • Heeft QWIN Micellar Casein bijwerkingen?
  QWIN Micellar Casein is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Over het algemeen heeft het geen bijwerkingen. Het blijft altijd raadzaam om de aanbevolen dosering te volgen.
 • Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie?
  Dit kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren als trainingsroutine, voeding en de individuele reactie op het supplement. Consistent gebruik van QWIN Micellar Casein in combinatie met een gezonde levensstijl zal bijdragen aan verbeterde spieropbouw en herstel. 
 • Wanneer gebruik je een Micellar Casein Protein shake?
  Micellar Proteine shakes worden vaak gebruikt vlak voordat je gaat slapen. Wil je meer weten over het gebruiksmoment van Micellar Proteine shakes? Lees dan onze blog

QWIN Micellar Casein Protein ingrediënten 

Micellaire Caseïne (melk proteïne), natuurlijke smaakstof, smaakstof: (karamel), Zoetstof: (Sucralose).

QWIN Micellar Casein Protein ingrediënten 

 Voedingswaarden Per 100 gram Per serving (30 gram)
Energie kJ (kcal) 1500.5 kJ (353.9 kcal) 450.2 kJ (106.2 kcal)
Vet 1,5 g 0,4 g
waarvan verzadigd  0,9 g 0,3 g
Koolhydraten 6,3 g 1,9 g
waarvan suikers  4,1 g 1,2 g
Vezels  0,0 g 0,0 g
Eiwitten 83,1 g 24,9 g
Zout  0,1 g 0,03 g


Aminozuren (g/100g) Per caseine poeder:

Alanine 2,49 Lysine* 6,48
Arginine 2,74 Methionine* 2,24
Ac. aspart.  5,57 Phenylalanine 3,95
Cysteine 0,43 Proline 8,37
Gluymatic Acid 17,2 Serine  4,4
Glycine 1,45 Threonine* 3,43
Histidine 2,24 Tryptophan* 1,00
Isoleucine*/** 4,03 Tyrosine 4,24
Leucine*/** 7,64 Valine*/** 5,15

*Essentiele aminozuren
** BCAA's (g/100g) poeder

Meer informatie
SKU 3765
EAN code 8717306250610
Batchnummer 4489.21
Merk QWIN
Ratings & Reviews
4.5
Waardering:
90 % of 100

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

4.5
Waardering:
90 % of 100
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.