NZVT Supplementen

NZVT Supplementen
Tonen als

Producten 1 tot 12 van 14 in totaal

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabs)
  Waardering:
  98%
  € 33,50
 2. QWIN Vitamine D3 (90 tabs)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vitamine D3 (90 tabs)
  Waardering:
  100%
  € 24,90
 3. QWIN Vitamine C (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vitamine C (90 tabs)
  Waardering:
  100%
  € 20,90
 4. QWIN Zink zuigtabletten (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Zink zuigtablet (90 stuks)
  Waardering:
  95%
  € 14,75
 5. QWIN Omega 3 (90 capsules)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Omega 3 (90 softgels)
  Waardering:
  100%
  € 23,50
 6. QWIN Creatine image
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Creatine (360 gram)
  Waardering:
  98%
  € 32,90
 7. QWIN Beta Alanine image
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Beta Alanine (120 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 32,90
 8. QWIN Cafeïne (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Caffeïne (90 tabs)
  Waardering:
  100%
  € 16,50
 9. QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Vanaf € 89,00 Normale prijs € 97,50
 10. QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 42,50
 11. QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700 gram (23 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Micellar Casein Protein Vanilla 700g (23 shakes)
  Waardering:
  90%
  Speciale prijs € 29,75 Normale prijs € 42,50
 12. QWIN Vegan Protein Vanilla 700 gram (28 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vegan Protein 700g (28 shakes)
  Waardering:
  90%
  € 42,50
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

NZVT Supplementen

Wil je supplementen veilig gebruiken? Kies dan voor NZVT-gecertificeerde supplementen!

Wat zijn NZVT Supplementen?

QWIN biedt topsporters een ruim assortiment NZVT supplementen. Supplementen gebruik je als aanvulling op je dagelijkse voeding. Met de juiste supplementen weet jij zeker dat je maximaal kan presteren. Supplementen komen in de vorm van pillen, capsules en poeders. Daarvan wil je natuurlijk zeker weten dat ze zuivere ingrediënten bevatten!

Het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport keurt supplementen op verboden stoffen zoals doping. Dit biedt producten van supplementen de mogelijkheid om tegen betaling hun supplementen te laten controleren om verboden stoffen. Deze controle geeft topsporters de zekerheid dat ze dopingvrije supplementen gebruiken. NZVT gecertificeerde supplementen herken je aan het NZVT logo het etiket. 

QWIN support alle sporters. Zowel topsporters als serieuze sporters. Kwaliteit is daarbij zeer belangrijk. Het aanbieden van veilige en gekeurde supplementen is dan ook een van de belangrijkste uitgangspunten. De supplementen van QWIN worden elke batch getest. Een batch is een partij supplementen die in een keer geproduceerd is. Zelf controleren of je de juiste batch bestelt hoeft dus niet. Wel zo makkelijk en veilig!

Waarom zou ik NZVT Supplementen moeten gebruiken?

Als topsporter wil je zeker weten dat je geen doping binnenkrijgt. Kies je voor supplementen met het NZVT keurmerk, dan weet je zeker dat je dopingvrije supplementen neemt. Dit geeft je gemoedsrust en verhoogt je vertrouwen tijdens wedstrijden.

Ook als serieuze sporter wil je er zeker van zijn dan je zuivere supplementen gebruikt. Met NZVT supplementen maak je altijd de beste keuze.

NZVT Supplementen van QWIN

Veiligheid en kwaliteit staat voorop bij het gebruik van supplementen. Het NZVT keurmerk geeft jou als sporter die extra zekerheid. 

Omdat QWIN er voor jou als sporter is en wil zorgen dat jij altijd toegang hebt tot goede supplementen, heeft QWIN een uitgebreid assortiment NZVT supplementen. Dus niet alleen een standaard Multivitamine, Vitamine C of Creatine. Ook NZVT Zink Zuigtabletten en bijvoorbeeld een Beta Alanine behoren tot het NZVT supplementen assortiment.

NZVT Multivitamine

De Multivitamine met NZVT keurmerk is een uitstekend voedingssupplement voor sporters die het beste uit zichzelf willen halen. Met een gevarieerde mix van vitamines en mineralen, speciaal afgestemd op de behoeften van actieve sporters, ondersteunt dit supplement je energieniveau, spierherstel en immuunsysteem. Door het NZVT keurmerk weet je zeker dat je multivitamine binnen de dopingvrij supplementen valt.

NZVT Eiwitpoeder

Als je een fanatieke sporter bent, dan weet je hoe belangrijk goede voeding is om het maximale uit je trainingen te halen. Eiwitten spelen hierbij een cruciale rol, omdat ze helpen bij het opbouwen en herstellen van spieren. Wil je voldoende eiwitten binnenkrijgen? Dan kan dit door gebruik van QWIN NZVT eiwitpoeders.

NZVT eiwitpoeders voldoen aan de strenge eisen van het NZVT keurmerk. Kies je voor een NZVT eiwitpoeder, dan kun je met een gerust hart je eiwitgehalte aanvullen. Zonder bang te zijn voor eventuele consequenties.

NZVT Creatine

Creatine is een van de meest onderzochte en gebruikte product onder de supplementen. Creatine verhoogt je fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen. Als je creatine gebruikt wil je natuurlijk een zo zuiver en schoon mogelijk product. Kies dan voor NZVT Creatine. 

Veelgestelde vragen over NZVT Supplementen

 • Zijn NZVT Supplementen geschikt voor amateursporters?
  Ja, ook amateursporters hebben baat bij het gebruik van NZVT supplementen. Het NZVT-systeem is niet alleen bedoeld voor topsporters. Het biedt ook amateursporters de garantie dat ze veilige en dopingvrije supplementen gebruiken.
 • Kan ik NZVT Supplementen gebruiken naast mijn reguliere voeding?
  Ja, NZVT supplementen kan je gebruiken als aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet. Ze ondersteunen sporters bij het behalen van hun doelen. Bovendien helpen ze bij het aanvullen van eventuele tekorten aan voedingsstoffen.
 • Zijn NZVT Supplementen wetenschappelijk onderbouwd?
  Ja, NZVT supplementen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en worden ontwikkeld en getest volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert dat de supplementen veilig en effectief zijn.
 • Zijn NZVT Supplementen duurder dan reguliere supplementen?
  In vergelijking met reguliere supplementen kunnen NZVT supplementen iets duurder zijn. Dit komt door de extra test- en certificeringsprocessen die deze producten ondergaan. De prijsverschillen zijn echter niet significant. Investeer in een NZVT supplement om er zeker van te zijn dat je schone en veilige supplementen toevoegt aan jouw routine.
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.