QWIN Caffeïne (90 tabs)

Op voorraad
SKU
3028

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Cafeïne

 • Prestatie verhogend
 • Stimulerende werking op het zenuwstelsel
 • Maakt je alert

         NZVT Keurmerk

€ 16,50

QWIN cafeïne tabletten

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je sportprestaties te verbeteren? QWIN Cafeïne tabletten kunnen je hierbij helpen! Ze zorgen voor scherpte en energie en zijn gemakkelijk en veilig in gebruik. Neem QWIN Cafeïne tabletten voor een belangrijke wedstrijd of piekmoment, en zorg dat je zo extra scherp bent. 

Hoe werken QWIN cafeïne tabletten?

Een QWIN cafeïne tablet bevat 100 mg cafeïne. Cafeïne is een natuurlijk voorkomend stimulerend middel. Je vindt het voornamelijk in koffiebonen, theebladeren, chocolade en guarana. Het heeft een direct effect op het centrale zenuwstelsel. Hierdoor wordt vermoeidheid tegengegaan en alertheid bevorderd. 

Wanneer je een QWIN cafeïne tablet inneemt, wordt het snel opgenomen in je bloedbaan en bereikt het je hersenen. Hier blokkeert het een stof genaamd adenosine, die normaal gesproken slaperigheid veroorzaakt. Door deze blokkade voel je je alerter en gefocust, waardoor je beter kunt presteren tijdens je trainingen of wedstrijden.

Cafeïne pillen

QWIN Cafeïne tabletten gebruik je door ze in te nemen met water. Net als cafeïne pillen. Cafeïne tabletten is een andere naam voor cafeïne pillen.

De voor- en nadelen van cafeïne

Het gebruik van cafeïne zorgt voor een verbeterde energie en focus. Daarnaast heeft cafeïne een positieve invloed op je vetverbranding. Doordat cafeïne je de energie geeft om langer door te gaan helpt het ook bij vermoeidheid.

Ondanks de positieve effecten van cafeïne, zijn er ook enkele nadelen aan cafeïne waar je rekening mee moet houden. Cafeïne bevordert de uitscheiding van water, wat kan leiden tot een vochttekort. Zorg dus ook dat je voldoende water blijft drinken. Als je teveel cafeïne gebruikt kan je bijwerkingen als nervositeit en slapeloosheid ervaren. De juiste dosering is dus belangrijk!

QWIN Cafeïne tabletten gebruiken

De aanbevolen hoeveelheid cafeïne is 3-6 mg per kilogram lichaamsgewicht. Bij personen van 14-18 jaar wordt aangeraden de dagelijkse inname van 160 mg cafeïne niet te overschrijden. Bij volwassenen ligt de grens op 400 mg. 

QWIN Cafeïne tabletten bevat 100mg cafeïne per tablet. Een potje QWIN Cafeïne bevat 90 tabletten. Gebruik de dosering die je nodig hebt ongeveer 30 tot 60 minuten voor je training of wedstrijd.

QWIN Cafeïne tabletten met NZVT keurmerk kopen

Elke batch van de QWIN Cafeïne tabletten wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen!

Veelgestelde vragen QWIN cafeïne tabletten

 • Zijn QWIN cafeïne tabletten veilig?
  Ja, QWIN cafeïne tabletten zijn veilig om te gebruiken. Ze bevatten een geconcentreerde dosis cafeïne, maar voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en zijn getest op zuiverheid en kwaliteit. Het is echter altijd verstandig dat je de aanbevolen dosering volgt en niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid per dag inneemt.
 • Kan ik cafeïne ook uit andere bronnen halen, zoals koffie?
  Ja, cafeïne komt van nature voor in voedingsmiddelen zoals koffie, thee en chocolade. Het is mogelijk om cafeïne uit deze bronnen te halen, maar het kan moeilijk zijn om de juiste dosering te bepalen. Daarom kiezen veel sporters ervoor om een supplement zoals QWIN cafeïne tabletten te gebruiken, zodat ze precies weten hoeveel cafeïne ze binnenkrijgen.
 • Kan ik QWIN cafeïne tabletten combineren met andere supplementen?
  Ja, QWIN cafeïne tabletten kunnen veilig worden gecombineerd met andere sportvoedingssupplementen. Het is echter belangrijk om de aanbevolen dosering en het gebruik van elk afzonderlijk supplement te volgen. Als je twijfelt of als je andere medicijnen gebruikt, is het verstandig om advies in te winnen bij een arts of een voedingsdeskundige.

QWIN Cafeïne tabletten ingrediënten

Cafeïne, vulstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

QWIN cafeïne tabletten voedingswaarde:

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab)
Cafeïne anhydraat 100 mg
Meer informatie
SKU 3028
EAN code 8717306250238
Batchnummer V2037005
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.