QWIN Creatine (360 gram)

Op voorraad
SKU
3029

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Creatine

 • Verhoogt fysieke prestaties
 • Met water in te nemen
 • Bevat 5% fructose
 • Vegan

         NZVT Keurmerk

€ 32,90

QWIN Creatine poeder

Bij intensieve fysieke activiteiten, zoals krachttraining of sprinten, speelt creatine een cruciale rol. Creatine helpt bij het genereren van snelle en explosieve energie. Dit kan erg belangrijk zijn bij kracht- en explosieve sporten.  

Creatine is een natuurlijk voorkomende stof die je lichaam zelf aanmaakt. Creatine wordt voornamelijk geproduceerd in je organen zoals de lever, nieren en alvleesklier, en opgeslagen in onze spiercellen.

Je kunt creatine via voeding binnen krijgen. Creatine is voornamelijk aanwezig in dierlijke producten. Voedingsmiddelen zoals vlees en vis bevatten van nature hogere concentraties creatine. Daarnaast kunnen kleinere hoeveelheden creatine ook voorkomen in zuivelproducten en eieren.

QWIN creatine poeder kan je helpen om je creatine niveau in je spieren te verhogen. Dit kan voor jou als sporter verschillende voordelen opleveren:

Voordelen van QWIN creatine

 • QWIN creatine poeder helpt je prestaties te verbeteren bij explosieve krachtsinspanningen.
 • QWIN creatine poeder stimuleert je spiergroei en (vetvrije) spiermassa bij explosieve krachtsinspanningen.
 • QWIN creatine poeder verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen
 • QWIN creatine poeder, speciaal (uit)gebalanceerd voor sporters
 • QWIN creatine poeder is NZVT gekeurd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)

QWIN creatine poeder monohydraat

QWIN creatine poeder bevat creatine monohydraat. Naar deze vorm van creatine is veruit het meeste onderzoek gedaan. QWIN creatine poeder bevat monohydraat vanwege:

 • De effectiviteit: De effectiviteit van creatine monohydraat is uitgebreid onderzocht. Het  is bewezen dat het sporters ondersteund op het gebied van spierkracht, prestaties en spiergroei. Creatine monohydraat wordt beschouwd als de meest effectieve vorm van creatine.
 • De prijs en beschikbaarheid: Creatine monohydraat heeft doorgaans een gunstigere prijs ten opzichte van andere vormen van creatine. Daarnaast is creatine monohydraat makkelijker te verkrijgen dan andere vormen van creatine.
 • Oplosbaarheid: Creatine monohydraat is zeer goed oplosbaar in water. Creatine poeder kan ook gemakkelijk worden gemengd in drankjes of shakes.

Dosering QWIN creatine poeder

Voor de beste resultaten is het belangrijk om creatine dagelijks te gebruiken. Gebruik tussen de 3 en 5 gram creatine per dag. Het duurt doorgaans ongeveer 2-3 weken voordat de creatinevoorraden in je spieren volledig zijn aangevuld.

Een manier om de creatinevoorraden sneller aan te vullen, is door een 'oplaadfase' te gebruiken. Tijdens deze fase wordt vaak aanbevolen om gedurende 5-7 dagen dagelijks 20 gram creatine poeder in te nemen. Het is belangrijk om deze 20 gram creatine over de dag te verdelen. Na de oplaadfase kun je overstappen naar een onderhoudsdosering van 3 tot 5 gram creatine per dag om je creatinevoorraden op peil te houden.

Creatine poeder gebruik nadelen

Een voorkomend 'nadeel' van creatinegebruik is dat je mogelijk wat zwaarder kunt worden. Dit komt doordat creatine ervoor zorgt dat je lichaam extra vocht vasthoud in je spieren. Het vasthouden van extra vocht kan resulteren in een toename van het lichaamsgewicht. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat deze gewichtstoename meestal tijdelijk is en het watergehalte betreft, niet vetmassa.

QWIN creatine poeder kopen met NZVT keurmerk

Elke batch van de QWIN creatine poeder wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen!

Meest gestelde vragen over QWIN creatine

 • Is creatine veilig in het gebruik?
  Ja, mits je de aanbevolen doseringen volgt.
 • Kan ik creatine combineren met andere supplementen?
  Ja, creatine kan je veilig combineren met de meeste andere supplementen. Raadpleeg indien nodig een professional.
 • Wat zijn de do's and don't bij het gebruiken van creatine?
  In onze blog 'Hoelang creatine gebruiken: do's en don'ts' lees je hier meer over.

QWIN Creatine poeder ingrediënten

Creatinemonohydraat, fructose

QWIN Creatine poeder voedingswaarde

Ingrediënt Per 100 gram Per maatschap (5 gram)*
Creatine  95 g 4,75 g
Fructose 5 g 0,25 g

*Dosering afhankelijk van lichaamsgewicht. 

Meer informatie
SKU 3029
EAN code 8717306250252
Batchnummer 1406.23
Merk QWIN
Ratings & Reviews
4.9

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

4.9
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.