QWIN Omega 3 (90 softgels)

Op voorraad
SKU
3027

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Omega 3

 • Optimale hoeveelheid EPA (180mg) en DHA (120mg)
 • Positieve invloed op het hart
 • Houdt de weerstand op peil
 • Bevat tevens vitamine E

          NZVT Keurmerk

€ 23,50

QWIN Omega 3 supplement

Het QWIN Omega 3 supplement bevat een groep vetzuren die belangrijk zijn voor je lichaam. Deze vetzuren worden vaak aangeduid als "essentiële" vetzuren, omdat ons lichaam ze niet zelf kan aanmaken. Je kan deze vetzuren binnen krijgen via voeding of supplementen. Omega 3 vetzuren hebben diverse belangrijke functies in je lichaam en spelen een rol bij verschillende processen.

Voordelen QWIN Omega 3 supplement

Het QWIN omega 3 supplement kan een goede aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. De bekendste zijn alfa-linoleenzuur (ALA) en de visvetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Omega 3-vetzuren beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezonde voeding. ALA zit in plantaardige oliën, vooral in lijnzaadolie.

Omega 3 EPA

QWIN Omega 3 bevat 180 mg EPA. EPA heeft een gunstige werking op hart.

Omega 3 DHA

QWIN Omega 3 bevat 120 mg DHA. DHA ondersteunt je conditie van het oog en is goed voor je hersenen

Daarnaast heeft het QWIN omega 3 supplement ontstekingsremmende eigenschappen. 

Omega 3 tekort

Een tekort aan omega 3 visolie komt regelmatig voor. Dit kan het gevolg zijn van onvoldoende inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega 3, zoals vette vis, noten en zaden. Een tekort kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen, zoals een verminderde hartgezondheid en een minder goede hersenfunctie. Daarnaast kan je last krijgen van ontsteking gerelateerde aandoeningen. Het QWIN Omega 3 supplement kan helpen om een mogelijk tekort aan te vullen.

QWIN Omega 3 wanneer innemen

Het nemen van het QWIN omega 3 supplement kan op elk moment van de dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Dit kan helpen om mogelijke maagklachten te voorkomen. Het QWIN Omega 3 supplement zit in handige capsules die gemakkelijk in te nemen zijn. Het advies is om dagelijks 2 tot 3 capsules met een ruime hoeveelheid water in te nemen.

QWIN Omega 3 bestellen met NZVT keurmerk

Elke batch van het QWIN omega 3 supplement wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen!

Veelgestelde vragen over QWIN Omega 3 supplement

 • Wat zijn omega 3 tabletten?
  Omega 3 tabletten zijn voedingssupplementen die een bron van essentiële vetzuren bevatten, met name de vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vetzuren zijn van vitaal belang voor een goede gezondheid en kunnen het beste uit voeding zoals vette vis worden gehaald. Echter, omega 3 tabletten kunnen een handige aanvulling zijn.
 • Waarom zou ik omega 3 supplementen nemen?
  Omega 3 supplementen kunnen nuttig zijn als aanvulling op een gezond dieet, vooral als je moeite hebt om voldoende omega 3 vetzuren uit voeding te halen. Ze kunnen helpen bij het behouden van een goede gezondheid van het hart, het ondersteunen van de hersenfunctie, het verminderen van ontstekingen en de algehele gezondheid bevorderen.
 • Wanneer moet ik omega 3 supplementen innemen?
  Omega 3 supplementen kunnen worden ingenomen op elk moment van de dag, bij voorkeur tijdens een maaltijd. Dit kan de opname van de vetzuren bevorderen en mogelijke maagklachten helpen voorkomen. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering en inname-instructies op de verpakking te volgen.
 • Wat zijn de voordelen van omega 3 voor fitness en duursport?
  Omega 3 vetzuren bieden tal van voordelen voor fitness en sport. Van een positieve invloed op het hart tot het op peil houden van je weestand. Wil je meer weten over de voordelen van omega 3 voor fitness en duursport? Lees dan onze blog

QWIN Omega 3 supplement

Visolie concentraat  (vis), verdikkingsmiddelen: gelatine, glansmiddel: glycerol, water, Vitamine E (dl-alfatocopherylacetaat).

QWIN Omega 3 supplement

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Visolie concentraat (uit Noorwegen of Canada) 100 mg n.v.t. 
waarvan EPA 180 mg n.v.t.
waarvan DHA 120 mg n.v.t. 
Vitamine E  10 mg 83

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Meer informatie
SKU 3027
EAN code 88717306250221
Batchnummer V2140019
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.