QWIN Zink zuigtablet (90 tabs)

Op voorraad
SKU
3023

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Zink Zuigtabletten

 • Hebben een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Dragen bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Hebben een anti-oxidatieve werking

        NZVT Keurmerk

€ 14,75

QWIN Zink zuigtabletten

Als sporter weet je hoe belangrijk vitamines en mineralen voor je zijn. Zink is een van die belangrijke mineralen. Zink heb je onder andere nodig bij de opbouw van lichaamseiwit. Zink draagt ook bij aan een goede werking van je immuunsysteem. Doordat een QWIN Zink zuigtablet grotendeels door je speeksel wordt opgenomen, is het supplement zeer effectief. 

Wil jij dagelijks het maximale uit jezelf halen? Dan is een gezond voedingspatroon hiervoor een belangrijke basis. Zodra jij je dagelijkse voeding op orde hebt, kan je deze versterken met supplementen. Sport supplementen helpen jou als sporter bij het aanvullen van belangrijke voedingsstoffen.

De voordelen van QWIN Zink zuigtabletten

 • Zink ondersteunt het immuunsysteem
 • Zink draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Zink ondersteunt de instandhouding van normale huid en slijmvliezen
 • Zink heeft een anti-oxidatieve werking
 • NZVT Keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)

Het belang van zink voor je immuunsysteem

Zink speelt een ondersteunende rol speelt in de werking van je immuunsysteem.  Doordat Zink actief betrokken is bij verschillende processen,  die ondersteunen zijn aan de afweer van het lichaam.

Anti-oxidatieve functie QWIN Zink zuigtablet

Een belangrijke eigenschap Zink is de anti-oxidatieve werking. Als sporter sta je voortdurend bloot aan oxidatieve stress, veroorzaakt door intensieve trainingen en andere omgevingsfactoren. Deze stress kan leiden tot schade aan de cellen en weefsels van je lichaam.

QWIN Zink zuigtabletten helpen bij het bestrijden van deze oxidatieve stress door het neutraliseren van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn moleculen die reageren met andere cellen en weefsels, waardoor ze beschadigd kunnen raken. Door het nemen van QWIN Zink zuigtabletten kun je de anti-oxidatieve capaciteit van je lichaam versterken en hiermee het risico op schade verminderen.

Zink tekort

Een zink tekort kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste kan een onevenwichtige voeding leiden tot een tekort aan dit belangrijke mineraal. Sporters die zich strikt houden aan een caloriebeperkt dieet of die bepaalde voedselgroepen vermijden, zoals veganisten, lopen een verhoogd risico op een zinktekort. Verder kunnen factoren zoals stress, intensieve lichamelijke inspanning en medicatie ook bijdragen aan dit probleem.

Hoe gebruik je QWIN Zink zuigtabletten?

Het gebruik van QWIN Zink Zuigtabletten is eenvoudig. Gebruik 1 zuigtablet QWIN zink per dag of een afwijkenede dosering in overleg met je (medisch) begeleider/ sportvoedingskundige. Wanneer je immuunsysteem om ondersteuning vraagt kan tot 75 mg zink per dag gebruikt worden, dit komt neer op 5 zuigtabletten per dag verspreid over de dag.

QWIN Zink zuigtabletten met NZVT keurmerk kopen

Elke batch van de QWIN Zink Zuigtabletten wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen!

Veelgestelde vragen over QWIN Zink zuigtabletten

 • Is het veilig om QWIN Zink zuigtabletten in te nemen?
  Ja, QWIN Zink zuigtabletten zijn over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Het wordt echter aanbevolen om de aanbevolen dosering te volgen en niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid zink per dag in te nemen.
 • Kan ik QWIN Zink zuigtabletten combineren met andere supplementen?
  Ja, in de meeste gevallen kunnen QWIN Zink zuigtabletten veilig worden gecombineerd met andere supplementen. Het is echter altijd verstandig om het advies van een gezondheidsdeskundige of diëtist te raadplegen als je twijfelt over het combineren van verschillende supplementen.
 • Kan ik als topsporter de QWIN Zink zuigtabletten veilig gebruiken?
  Zeker! Elke batch wordt gekeurd door het NZVT (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Dit NZVT Keurmerk geeft jou de hoogst mogelijke zekerheid dat je een dopingvrij zink supplement gebruikt. Overigens is dit natuurlijk ook fijn als je geen topsporter bent!
 • Wat doet zink voor je lichaam?
  Zink speelt een rol bij veel aspecten van ons lichaam. Zo ondersteunt Zink onder andere je imuunsysteem, is het van belang voor de samenstelling van je botten, helpt het bij de opbouw van eiwitten, draagt het bij tot de instandhouding van een normaal testosterongehalte in je bloed en is het belangrijk voor je huid.  Wil je nog meer weten over zink? Lees dan onze blog.

Waarschuwing: Voedingssupplement voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar. Koel en droog bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. De ingrediënten en voedingswaardes van de andere smaken of varianten kunnen deels afwijken van bovenstaand voorbeeld. 

Ingrediënten QWIN Zink Zuigtabletten:

Zoetstoffen: mannitol, xylitol, Vulstof: microkristallijne cellulose, Zinkcitraat, Aroma: sinaasappelsmaak, Antiklontermiddel: stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, Voedingszuur: citroenzuur.

Voedingswaarde QWIN zink zuigtabletten

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Zink (zink citraat) 15 mg 150

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 

Meer informatie
SKU 3023
EAN code 8717306251075
Merk QWIN
Ratings & Reviews
4.8

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

4.8
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.