QWIN Vitamine C (90 tabs)

Waardering:
100 % of 100
Op voorraad
SKU
3024

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Vitamine C

 • Stimuleert het immuunsysteem tijdens en na een fysieke inspanning
 • Functioneert als antioxidant en draagt daardoor bij aan het beschermen van lichaamscellen
 • Ondersteunt de nieuwvorming van weefsel (botten, huid, tanden)

         NZVT keurmerk

€ 20,90

QWIN Vitamine C supplement

Vitamine C staat ook wel bekend als ascorbinezuur. Als sporter vraag je veel van je lichaam. Daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Vitamine C is een belangrijke voedingsstof die je daarbij kan helpen. Vitamine C speelt niet alleen een belangrijke rol in het ondersteunen van je immuunsysteem, maar het heeft ook andere voordelen die relevant zijn voor sporters.

Wil jij dagelijks het maximale uit jezelf halen? Dan is een gezond voedingspatroon hiervoor een belangrijke basis. Zodra jij je dagelijkse voeding op orde hebt, kan je deze versterken met supplementen. Sport supplementen helpen jou als sporter bij het aanvullen van belangrijke voedingsstoffen.

Vitamine C supplement voordelen 

QWIN Vitamine C heeft diverse voordelen voor je gezondheid: 

 • QWIN Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning
 • QWIN Vitamine C supplement draagt bij aan het behoud van een goede/sterke weerstand in een koude omgeving
 • QWIN Vitamine C draagt bij tot verbetering van ijzeropname
 • QWIN Vitamine C supplement heeft een anti-oxidatieve werking
 • QWIN Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • QWIN Vitamine C helpt energie vrij te maken uit de voeding

Wat is een vitamine C tekort?

Een vitamine C tekort kan gevolgen hebben voor je algehele gezondheid. Symptomen van een Vitamine C tekort zijn vermoeidheid, lusteloosheid en een verzwakt immuunsysteem. Andere mogelijke symptomen zijn onder andere pijnlijke gewrichten, een droge huid en tandvleesbloedingen. 

Met een uitgebalanceerd voedingsplan kan je je energieniveau verhogen, jouw immuunsysteem versterken en je algemene welzijn verbeteren. 

In welke voeding zit vitamine C?

Het is dus belangrijk dat je als sporter voldoende vitamine C binnen krijgt. Het gebruik van natuurlijke vitamine C vormt hierin een belangrijke basis. Natuurlijke voedingsmiddelen als citrusvruchten, kiwi’s, paprika’s en broccoli zijn voorbeelden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C. Als aanvulling hierop kan je Vitamine C supplementen overwegen.

Vitamine C supplement dosering

De aanbevolen hoeveelheid (ADH) vitamine C voor volwassen kan erg variëren. Dit is onder andere afhankelijk van factoren als leeftijd, geslacht en individuele behoeften. Eén tablet QWIN Vitamine C bevat 500 mg vitamine C. Er zitten 90 vitamine C tabletten in een potje QWIN Vitamine C. Bekijk al onze vitamines via NZVT supplementen - vitamines.

QWIN Vitamine C supplement kopen met NZVT keurmerk

Elke batch van de QWIN Vitamine C wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen! 

Veelgestelde vragen over vitamine C

 • Zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van QWIN vitamine C?
  Over het algemeen is QWIN vitamine C veilig voor de meeste mensen wanneer het in de aanbevolen dosering wordt ingenomen. Bij hoge doseringen kan het echter bij sommige mensen maagklachten of diarree veroorzaken. Als je twijfelt of vragen hebt over het gebruik van QWIN vitamine C, raadpleeg dan een voedingsdeskundige.
 • Kan ik QWIN vitamine C supplementen combineren met andere supplementen?
  Ja, het is over het algemeen veilig om QWIN vitamine C te combineren met andere supplementen. Het is echter altijd verstandig om de instructies op de verpakkingen te lezen en eventueel advies in te winnen bij een voedingsdeskundige als je twijfels hebt over een supplement.
 • Waarom kiezen voor QWIN Vitamine C als vitamine C supplement?
  De vitamine C supplementen van QWIN staan voor de hoogste kwaliteit en veiligheid. Door het NZVT keurmerk ben je er zeker van dat het supplement geen verboden stoffen bevat.

Waarschuwing: Voedingssupplement voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar. Koel en droog bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. De ingrediënten en voedingswaardes van de andere smaken of varianten kunnen deels afwijken van bovenstaand voorbeeld. 

QWIN Vitamine C

Ingrediënten QWIN Vitamine C

Vulstof: hydroxypropylmethylcellulose, Emulgator: Stearinezuur, cellulose.

Voedingswaarde QWIN Vitamine C

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Vitamine C 500 mg 625%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 

Meer informatie
SKU 3024
EAN code 8717306251068
Batchnummer V1929001
Merk QWIN
Ratings & Reviews
5
Waardering:
100 % of 100

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

5
Waardering:
100 % of 100
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.