QWIN Beta Alanine (120 tabletten)

Op voorraad
SKU
3022

QWIN 

 • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
 • Nederlands merk
 • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Beta Alanine

 • Bevat 800mg Beta Alanine per tablet
 • Makkelijk in te nemen
 • Allergeenvrij supplement

         NZVT Keurmerk

€ 32,90

Wat doet QWIN Beta Alanine

QWIN Beta Alanine is een hoogwaardig voedingssupplement, speciaal ontwikkeld voor topsporters. QWIN Beta Alanine kopen is dan ook een populaire keuze geworden onder topsporters. 

Tijdens intensieve lichamelijke inspanning breekt je lichaam glucose af zonder voldoende beschikbare zuurstof. Hierdoor ontstaat een proces genaamd anaërobe glycolyse. Hierbij wordt melkzuur geproduceerd. Het melkzuur hoopt zich op in de spieren en zorgt voor een toename van de zuurgraad. Dit kan leiden tot spiervermoeidheid en verzuring in je spieren.

Wat is Beta Alanine

QWIN Beta Alanine is een aminozuren supplement dat een belangrijke rol speelt bij de productie van carnosine in het lichaam. Carnosine is een stof die helpt bij het neutraliseren van melkzuur. Door de verhoogde concentratie van carnosine kunnen je spieren langer optimaal functioneren, voordat verzuring optreedt.

QWIN Beta Alanine voordelen

QWIN Beta Alanine is een populair supplement. Het kan jou als sporter een belangrijk voordeel opleveren, namelijk het verbeteren van je anaërobe prestaties: Het QWIN Beta Alanine supplement kan je vermoeidheid en verzuring vertragen. Het kan je prestaties bij korte, intensieve inspanningen verbeteren. Dit kan voornamelijk nuttig zijn bij activiteiten zoals sprinten, krachttraining en intervaltraining.

Wanneer QWIN Beta Alanine gebruiken

Er is geen strikte regel over wanneer je QWIN Beta Alanine precies moet innemen. Sommige mensen ervaren bijwerkingen zoals tintelingen op de huid na inname van Beta Alanine. Als je hier last van hebt, kun je ervoor kiezen om de dosering niet vlak voor de training in te nemen. Kies een ander moment van de dag waarop je minder gehinderd wordt door deze bijwerkingen.

QWIN Beta Alanine werking

De effecten van QWIN Beta Alanine treden geleidelijk op. Het verhogen van het carnosine niveau in je spieren gebeurt niet direct na het nemen van één dosis Beta Alanine. Het duurt vaak enkele weken van regelmatig gebruik om de carnosinewaarden significant te verhogen. Het duurt gemiddeld 2 tot 4 weken voordat de carnosine concentratie in je spieren voldoende zijn verhoogd. Vanaf dan kan je de voordelen gaan ervaren. 

QWIN Beta Alanine gebruikersadvies

De aanbevolen dosering van Beta Alanine varieert tussen 3,2 en 6,4 gram per dag. Dit komt neer op 4 tot 8 tabletten QWIN Beta Alanine per dag. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen. Dit helpt je om de optimale voordelen te behalen.

QWIN Beta Alanine kopen met NZVT keurmerk

Elke batch van de QWIN Beta Alanine wordt getest op doping. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als topsporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Ook voor niet-topsporters zijn zuivere supplementen belangrijk. Als je supplementen gebruikt wil je een product van de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen! Beta Alanine kopen? Kies voor QWIN.

Beta Alanine bijwerkingen

Bij het gebruik van Beta Alanine kan je een tintelend gevoel of jeuk ervaren. Dit gevoel staat bekend als paresthesie. Deze tintelingen worden meestal gevoeld op je handen en gezicht. De tintelingen duren niet lang en zijn onschadelijk. Dit is een veelvoorkomend bijwerkingseffect van Beta Alanine. 

De  tintelingen bij het gebruik van Beta Alanine kunnen variëren van persoon tot persoon. Sommige sporters ervaren helemaal geen tinteling. Terwijl anderen sporters milde tintelingen kunnen voelen. De duur en intensiteit van deze tintelingen kunnen ook verschillen per persoon.

De tintelingen worden veroorzaakt door de activatie van zenuwuiteinden. De tintelingen zijn geen teken van een negatieve reactie op het supplement. 

QWIN Beta Alanine bijwerkingen minimaliseren

De meeste mensen ervaren de eventuele bijwerkingen van Beta Alanine niet als vervelend. Als je de bijwerkingen wél al vervelend ervaart, kan je proberen de bijwerkingen te minimaliseren. Hiervoor hebben wij twee tips:

 • Spreid de dosis QWIN Beta Alanine over de dag: In plaats van een grote dosis Beta Alanine in één keer in te nemen, kun je ervoor kiezen om het over de dag te verdelen. Dit kan helpen om de bijwerkingen te verminderen. Je lichaam wordt niet in één keer blootgesteld aan een grote hoeveelheid Beta Alanine.
 • Neem QWIN Beta Alanine het samen met voedsel in: Het innemen van Beta Alanine samen met voedsel kan je bijwerkingen verminderen. Probeer het supplement in te nemen tijdens een maaltijd of direct na het eten. 

Het is slim om advies te vragen bij een sportvoedingskundige als je je zorgen maakt over de tintelingen of andere bijwerkingen. Een sportvoedingskundige kan jouw situatie goed beoordelen. Ze kunnen je helpen een gepersonaliseerd plan te maken voor het maximale voordeel van Beta Alanine.

Veelgestelde vragen over QWIN Beta Alanine

 • Waar kan ik Beta Alanine kopen?
  Beta Alanine koop je eenvoudig en snel op QWIN.nl. De verzending is snel en altijd gratis!
 • Kan ik QWIN Beta Alanine combineren met andere supplementen?
  Ja, QWIN Beta Alanine kan worden gecombineerd met andere supplementen. Het wordt vaak samen met creatine ingenomen, omdat ze complementaire voordelen kunnen bieden voor spierkracht en uithoudingsvermogen.
 • Moet ik QWIN Beta Alanine ook op rustdagen nemen?
  Het wordt meestal aanbevolen om Beta Alanine dagelijks in te nemen, ook op rustdagen, om de carnosineconcentratie in de spieren op te bouwen en te behouden. Het kan enkele weken duren voordat de voordelen echt merkbaar worden.
 • Hoeveel Beta Alanine neem ik per dag?
  De aanbevolen dosering van Beta Alanine varieert tussen 3,2 en 6,4 gram per dag. Dit komt neer op 4 tot 8 tabletten QWIN Beta Alanine per dag. Wil jij nog meer weten over Beta Alanine? Lees dan onze blog

Waarschuwing: Voedingssupplement voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar. Koel en droog bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. De ingrediënten en voedingswaardes van de andere smaken of varianten kunnen deels afwijken van bovenstaand voorbeeld. 

 


Ingrediënten QWIN Beta Alanine
: Beta Alanine, vulstoffen (Hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose), glansmiddel -coating, (Hydroxypropylmethylcellulose, Hyrdroxypropylcellulose, talk, gemodificeerd zetmeel, tri-glycerides, bevochtigingsmiddel: glycerine), antiklontermiddel: magnesiumzout van vetzuren

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Beta Alanine  800 mg  n.v.t.

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 

Meer informatie
SKU 3022
EAN code 8717306251099
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Deel je ervaringen met anderen

Ratings & Reviews

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.