QWIN Weerstand pakket (Vit C, Zink, Vit D3)

QWIN 

  • Gebruikt door topsporters, geadviseerd door sportvoedingskundigen
  • Nederlands merk
  • Gratis verzending

Kenmerken QWIN Weerstand pakket

  • Compleet pakket voor een verbeterde weerstand
  • QWIN Vitamine C, QWIN Vitamine D3 en QWIN Zink Zuigtabletten

         NZVT Keurmerk

       

Speciale prijs € 54,70 Normale prijs € 60,55

QWIN Weerstand pakket

Het QWIN weerstand pakket bestaat uit Vitamine C, Vitamine D3 en Zink Zuigtabletten.

QWIN Vitamine C (90 tabletten):
Vitamine C (ascorbinezuur) functioneert als antioxidant in het lichaam en draagt daardoor bij aan het beschermen van lichaamscellen. Andere functies zijn; het nieuw vormen van weefsel, het ondersteunen van gezonde botten, tanden en bloedvaten. Ook bevordert vitamine C de opname van ijzer.

QWIN Vitamine D3 (90 tabletten):
Vitamine D wordt in ons lichaam aangemaakt onder invloed van zonlicht. Bij onvoldoende zonlicht of bij mensen met een donkere huid wordt er minder vitamine D aangemaakt. Deze lagere aanmaak is met gezonde voeding niet te compenseren. Dit geldt zeker ook voor sporters. Met QWIN Vitamine D3 krijg je dagelijks voldoende Vitamine D binnen.

QWIN Zink Zuigtabletten (90 tabletten):
Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam, die betrokken zijn bij de stofwisseling. Zink is onder andere nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem.
Zink Zuigtabletten ondersteunen het immuunsysteem wanneer de eerste verschijnselen van ‘ziek zijn’ optreden, denk hierbij aan keelpijn en hoofdpijn. Wanneer in de eerste 24 uur na het opkomen van de verschijnselen wordt gestart met suppleren kunnen de eerder genoemde symptomen verholpen worden. Doordat het Zink Zuigtablet grotendeels door het speeksel wordt opgenomen, is het supplement zeer effectief.


Ingrediënten QWIN Vitamine C
: Vulstof: hydroxypropylmethylcellulose, Emulgator: Stearinezuur, cellulose.

Voedingswaarden:

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Vitamine C 500 mg 625%

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 


Ingrediënten QWIN Vitamine D3
: Vitamine D, vulstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, microcrystalline cellulose, verdikkingsmiddelen: sucrose, maiszetmeel, gom arabica, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, tri-calciumfosfaat, stearinezuur, emulgator: middellange triglyceriden (MCT), antioxidant: dl-alpha-tocopherol.

Voedingswaarden:

Ingrediënt  Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Vitamine D3 15 mcg 300

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 


Ingrediënten QWIN Zink Zuigtabletten
: Zoetstoffen: mannitol, xylitol, Vulstof: microkristallijne cellulose, Zinkcitraat, Aroma: sinaasappelsmaak, Antiklontermiddel: stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, Voedingszuur: citroenzuur.

Voedingswaarden:

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Zink (zink citraat) 15 mg 150

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid 


Meer weten over deze supplementen?

De informatie die wij verschaffen over supplementen is beperkt, dit heeft met EU-wetgeving te maken. Wij vermelden enkel goedgekeurde claims uit de EU database en laten resultaten uit wetenschappelijk onderzoek achterwege. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn omtrent dit supplement, neem dan gerust contact met ons op.

Waarschuwing: Voedingssupplement voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar. Koel en droog bewaren. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. De ingrediënten en voedingswaardes van de andere smaken of varianten kunnen deels afwijken van bovenstaand voorbeeld. 

Meer informatie
EAN code 8717306251082
Batchnummer 0000
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.