Retourneren

Wij streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te retourneren. De kosten voor de retourverzending zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden
Indien u gebruik maakt van een retourzending zal het product geretourneerd moeten worden met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking. Dit betekent ook dat de producten onaangebroken zijn en in dezelfde staat verkeren zoals u deze ontvangen heeft.

Let op: retourneren van SALE producten is niet mogelijk in verband met de korte houdbaarheidsdatum.

U kunt producten inclusief de originele pakbon retour sturen naar het onderstaande adres onder vermelding van uw naam en bestelnummer:

T.a.v. NutriSense - QWIN.nl
Valutaboulevard 24
3825 BT Amersfoort

Indien uw retourzending voldoet aan alle bovengenoemde voorwaarden wordt zo snel mogelijk het retourbedrag naar  u overgemaakt. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending zijn.

Belangrijk: zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is, anders zijn wij genoodzaakt om de kosten die voortvloeien uit onvoldoende frankering in rekening brengen.

Ruilen
Wilt u een ander product ontvangen? Stuur dan uw product(en) volgens bovenstaande procedure retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de webshop. 

Uitzonderingen
Bovenstaande retourvoorwaarden gelden uiteraard voor alle klanten die een bestelling hebben geplaatst bij QWIN.nl. Indien u een bestelling via een andere website zoals bijvoorbeeld Bol.com heeft geplaatst gelden de retourvoorwaarden van de betreffende website.

Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.