Retourneren

Retourvoorwaarden

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder reden annuleren wanneer de verzegeling van de verpakking van de producten niet verbroken is. Wanneer de verzegeling van de verpakking verbroken is, dan is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Producten met een beperkte houdbaarheidsdatum (middels vermelding) kunnen niet geretourneerd worden. Producten ruilen is niet mogelijk.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. We zullen het volledige orderbedrag crediteren zodra de producten in goede staat ontvangen zijn.

De kosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het retourneren vind je terug in de algemene voorwaarden. Voor onderstaande uitzonderingen zijn er geen kosten verbonden aan retournering. In dit geval verzoeken wij je vriendelijk eerst contact met ons op te nemen (info@qwin.nl / 033 4 655 622).

  • Je hebt een ander product ontvangen dan dat je besteld hebt
  • Het product dat je ontvangen hebt is beschadigd en onbruikbaar

Let op: retourneren van SALE producten is niet mogelijk in verband met de korte houdbaarheidsdatum.

Je kunt producten inclusief de originele pakbon retour sturen naar het onderstaande adres onder vermelding van uw naam en bestelnummer:

QWIN.nl
Valutaboulevard 24
3825 BT Amersfoort

Indien jouw retourzending voldoet aan alle bovengenoemde voorwaarden wordt zo snel mogelijk het retourbedrag naar jou overgemaakt. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending zijn.

Belangrijk: zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is, anders zijn wij genoodzaakt om de kosten die voortvloeien uit onvoldoende frankering in rekening brengen.

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.