NutriSense werkt al meer dan 20 jaar samen met topsporters, sportbonden en sportvoedingskundigen. Met als doel om sporters middels sportvoeding en supplementen te helpen het maximale uit hun prestaties te halen. Als importeur van verschillende merken en producten heeft NutriSense onder het eigen merk QWIN een assortiment ontwikkeld op basis van innovatie en aanvulling van het assortiment.

Samenwerking met Topsport

In 2007 kwam er vanuit de samenwerkingen met sporters en begeleiders vraag naar een sportdrank die niet alleen energie levert, maar ook zorgt voor snel herstel. Uit onderzoek bleek dat de inname van eiwitten in combinatie met koolhydraten het herstelproces versnelt. Hierdoor besloot NutriSense - in nauwe samenwerking met vooraanstaande voeding wetenschappers en (Olympische) topsporters – zelf een uniek product te ontwikkelen: PeptiPlus.

PeptiPlus bevat een speciale eitwitmix op basis van een plantaardig eiwithydrolisaat verkregen uit tarwegluten. Deze eiwitten zijn in kleine stukjes opgedeeld en hierdoor worden ze snel opgenomen. Het succesvolle product PeptiPlus stond aan de basis van de vorming van een compleet totaal assortiment voor sporters onder de merknaam QWIN.

Eiwitten en sportsupplementen

In 2013 breidde het assortiment uit naar behoefte in de fitnessmarkt, met een kwalitatief hoogwaardige 100% Whey Protein shake. Toen nog onder de merknaam Pro NRG.

Het assortiment werd verder ontwikkeld in 2014 met de introductie van de merknaam QWIN. De Q staat voor de kwaliteit en WIN voor de doelgroep (top)sporters. QWIN krijgt de krachtige Nederlandse kleur oranje, ondersteunt met zwart en wit als basiskleuren.

NZVT keurmerk

Het NZVT keurmerk en de wetenschappelijke onderbouwing werden geincorporeerd bij de productie van de supplementen. Daarnaast zijn de QWIN supplementen zeer functioneel voor sporters en van Nederlandse kwaliteit.

Het assortiment bestaat uit basis supplementen zoals Multi Sports Vitamine, Vitamine C en Vitamine D3,  maar ook uit meer gespecialiseerde producten zoals Omega 3, Cafeïne, Zink Zuigtabletten, Creatine en Beta Alanine.

Energie Gel

Binnen het succesvolle concept van PeptiPlus: energie en herstel, werd in 2017 een energiegel geintroduceerd na een proces van ontdekken, testen en verbeteren. De QWIN Pepti Gel zag het licht en werd aangevuld met de QWIN Iso Pro Gel: een hydrogel met een milde smaak waar niet direct water bij hoeft te worden gedronken.

In 2019 werd het succesvolle product PeptiPlus omgedoopt tot QWIN PeptiPlus en aan het assortiment toegevoegd. In 2023 volgt de lancering van verschillende nieuwe producten, waaronder Vegan Protein Shake

Het assortiment groeit

QWIN is tegenwoordig het supplementenmerk voor zowel de serieuze, fanatieke als (top)sporter. Het assortiment blijft zich vernieuwen met producten zodat jij als sporter altijd op de beste kwaliteit kan rekenen. Het assortiment wordt met regelmaat vernieuwd en aangevuld. De meeste recente aanwinst is de Vegan Protein shake.

De missie van QWIN is dan ook om iedere sporters te ondersteunen naar persoonlijke topprestaties. Zodat jij als sporter altijd op de kwaliteit van QWIN kan vertrouwen.

QWINNERS DON’T QUIT! 

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.