QWIN: It's all in the name

Vraag jij je af waar de merknaam QWIN vandaan komt?

QWIN is ontstaan door de vraag vanuit de Nederlandse topsport naar zuivere supplementen. In de topsport worden alleen de beste kwaliteit producten gebruikt. En daar komt de Q vandaan, die staat voor Quality. 

Daarnaast sporten veel sporters om te winnen. Winnen met elkaar, winnen van elkaar, of winnen van jezelf én daarmee de beste versie van jezelf willen worden. 

Eigenlijk zit alles wat we zijn in de merknaam QWIN. Kwaliteit én winnen. Wij zijn er voor iedereen met een winnaarsmentaliteit. QWIN Sports Nutrition & Supplements, it's all in the name. 

 

 

Merkessentie

 

 

Waarom zijn we gestart met QWIN?

QWIN is een merk van NutriSense. NutriSense heeft met het merk Powerbar al vele jaren een sterke positie in de topsport. Vanuit deze positie hebben wij gedurende de jaren veel contact opgebouwd met topsporters en sportvoedingsdeskundigen, die onder andere betrokken zijn bij het NOC*NSF.

Naast het gebruik van sportvoeding ontstond er vraag naar betrouwbare supplementen die werden gekeurd op zuiverheid en kwaliteit. Zodat het voor topsporters veilig werd om supplementen te gebruiken.

In 2007 werd in samenwerking met de toenmalige TVM schaatsploeg PeptiPlus ontwikkeld als “eerste proteïne hydrolysaat sportdrank”. Daarop volgden meerdere productontwikkelingen. In 2014 werd het merk QWIN gelanceerd. Hiermee kwam de weg vrij om naast PeptiPlus ook supplementen en gels in de (top)sport te introduceren.

Een groot deel van onze producten zijn NZVT gekeurd. Het NZVT keurmerk op de QWIN supplementen geeft jou als sporter de hoogst mogelijke zekerheid dat je dopingvrije supplementen gebruikt. Als je supplementen gebruikt wil je een product van hoge kwaliteit, zonder vervuiling. Bij QWIN kan je hierop vertrouwen!

 

Ons team

Gert-Jan van der Weerd, Managing Director NutriSense

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilona Mastwijk,
Key-Account manager

Merkessentie QWIN

Is sport een belangrijk deel van je leven? Een deel van jouw identiteit?
Niet alleen omdat je het graag doet, maar ook omdat je het goed kan. Je neemt je sport serieus. En wil beter blijven worden. Behendigheid, kracht, uithoudingsvermogen. Jouw lichaam levert het en rekt het vermogen verder en verder op. Maar om echt die volgende meters te kunnen maken, kan jouw lichaam wel wat extra support gebruiken. Bewezen hulp, om te kunnen blijven verbeteren.

Ons advies? Goede basisvoeding en waar nodig aanvullingen. Daarmee kun jij die volgende stap zetten die je graag wil nemen. Wij snappen dat. Omdat wij net zoals jij zijn. Wij nemen onze sport én ons vak serieus. Wij zijn supporter van serieuze sporters. 

Nee, QWIN heeft niet het grootste supplementen en sportvoeding assortiment. Maar alle producten in ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Wij werken heel hard aan het produceren en vermarkten van de beste én meest betrouwbare supplementen en sportvoeding in de Nederlandse markt.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.