100% Whey Protein NZVT

100% Whey Protein NZVT
Tonen als

2 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 700 gram (25 shakes)
  Waardering:
  100%
  Vanaf € 42,50
 2. QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN 100% Whey Protein 2400 gr (85 shakes)
  Vanaf € 89,00 Normale prijs € 97,50
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Whey eiwit kopen bij QWIN

Op zoek naar een goede whey proteïne shake voor een snel herstel? Vaak bestaan whey proteïne shakes uit een mix van concentraat, isolaat en hydrolisaat. Een voorbeeld hiervan is de QWIN 100% Whey Protein. Deze proteïne shake bestaat uit een mix van concentraat, isolaat en hydrolisaat (meest zuivere vorm).

Wat is whey eiwit

Whey eiwit, ook wel bekend als wei eiwit, is een hoogwaardige vorm van eiwit afkomstig uit melk. Sporters gebruiken whey eiwit poeder veel vanwege de vele voordelen voor het lichaam. Het staat bekend om zijn opnamesnelheid en de hoge hoeveelheid essentiële aminozuren die het bevat.

Hoe gebruik je whey eiwit

De meest voorkomende manier om whey eiwit te consumeren is door middel van een eiwitshake. Je kunt eenvoudigweg een schepje poeder toevoegen aan water of melk, even schudden en je shake is klaar. Handig na een training, omdat je lichaam dan snel de benodigde aminozuren kan opnemen.

Je kunt ook creatief zijn met whey eiwit en het toevoegen aan andere voedingsmiddelen. Voeg het bijvoorbeeld eens toe aan je havermout of smoothie. Op deze manier krijg je niet alleen de voordelen van whey eiwit, maar ook wat extra smaak en variatie bij je eiwitinname.

Welke whey is het beste

Er bestaan verschillende soorten whey eiwitshakes. Whey eiwit kan je onderverdelen in concentraat, isolaat en hydrolisaat. Maar welke whey eiwit is nu het beste?

Whey Concentraat is het meest bekend en bevat gemiddeld 80% eiwit. Het is een goede manier voor het binnen krijgen van je extra eiwitten voor een lagere prijs dan de andere whey vormen.

Whey Isolaat bevat het hoger percentage eiwit, rond de 93%. Whey eiwit isolaat is over het algemeen wat duurder dan concentraat.  

De meest zuivere vorm is Whey Hydrolisaat. Deze zuiverhuid komt door het microfiltratieproces dat de shakes extra zuiver maakt. Het voordeel van hydrolisaat is het hoogwaardige aminozuurprofiel. En de snelle opneembaarheid van het eiwit. De smaak kan ervaren worden als 'bitter'. Ook is het de duurste vorm van whey eiwit.

Veelgestelde vragen over Whey eiwit

 • Is 100% whey eiwit alleen geschikt voor krachtsporters?
  Nee. Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan extra eiwitten in hun voedingsschema. Het kan helpen bij spierherstel en -groei, ongeacht je fitnessniveau.
 • Hoeveel eiwit heb ik nodig na een training?
  De aanbevolen dosering eiwit na een training varieert. Over het algemeen raden we een inname van 20 gram eiwitten aan.
 • Kan ik whey eiwit gebruiken als ik geen sporter ben?
  Ja, het kan ook nuttig zijn voor mensen die geen intensieve trainingssessies doen. Het kan helpen bij het ondersteunen van een gezonde spiermassa. Maar ook bij gewichtsbeheersing en algemene lichaamsfuncties. Het is altijd raadzaam om advies te vragen aan een specialist voordat je nieuwe supplementen toevoegt aan je dieet.
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.