NZVT Keurmerk

NZVT Keurmerk imageNZVT Keurmerk image

 

Is jou het groen witte NZVT keurmerk op supplementen al eens opgevallen? Dit keurmerk op sportvoeding en supplementen geeft aan dat deze producten gekeurd zijn door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Dit is een samenwerking tussen de Dopingautoriteit, de NPN en NOC*NSF. Zij hebben als doel topsporters de grootst mogelijke zekerheid te geven dat de gebruikte voedingssupplement geen doping bevatten. 

Een product met een NZVT keurmerk bevat geen doping en is dus veilig te gebruiken door topsporters. Voor professionele topsporters is dit een extra zekerheid.

Sommige sportvoedingsmerken testen alleen enkele batches. Een batch is een partij voedingssupplementen die in een keer geproduceerd is. De sportvoeding en supplementen met het NZVT keurmerk, welke je op deze website kan kopen, worden elke batch getest. Je hoeft dus niet zelf te controleren of je de juiste batch besteld. Onderstaand vind je een overzicht van al deze producten. Ontdek dus snel en gemakkelijk de beste NZVT goedgekeurde supplementen, eiwitten, creatine, pre workout’s en meer!  

NZVT Keurmerk imageNZVT Keurmerk image

NVZT gekeurde QWIN 100% Whey Protein

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige proteïne shake op basis van whey dan kom je al snel op de 100% Whey Protein van QWIN uit. QWIN heeft er voor gekozen om de meeste gangbare smaken van deze shakes, vanille en aardbei, te laten keuren door het NZVT. Ben jij een topsporter en gebruik je bij voorkeur alleen whey proteïne shakes met een NZVT keurmerk? Kies dan voor deze smaken!

SUPP24 shots

SUPP24, bekend van de handige shots, kan je als merk ook terugvinden in de NZVT selectie. De producten van SUPP24 kan je onderverdelen in twee segmenten: sport en beauty & health. Het sportsegment bestaat uit de Pre Workout en Protein shots. Op deze shots vind je NZVT keurmerk dan ook terug.

Dopingvrije supplementen en sportvoeding kopen

We streven naar een zo toereikend mogelijk aanbod gekeurde producten voor topsporters. De “schoon bevonden” product-batchcombinaties zijn te herkennen aan het NZVT keurmerk op de verpakking. Dit keurmerk kun je ook makkelijk terug vinden in deze NutriSense webshop bij het betreffende product. Ben jij op zoek naar een gekeurd product en kan je die niet terugvinden in ons aanbod? Laat het ons dan weten, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

Disclaimer

Het NZVT keurmerk is opgezet om sporters te beschermen tegen het ongewilde gebruik van doping geduide stoffen, maar neemt hiervoor geen verantwoordelijkheid. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het innemen van supplementen en voor de eventuele aanwezigheid van verboden stoffen in het lichaam ligt bij de sporter zelf. Voor meer informatie verwijzen wij je naar www.dopingautoriteit.nl/nzvt.

Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.