Betaling en bezorgen

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regio Bank, Triodos Bank, van Lanschot, KNAB, bunq, Moneyou of Volksbank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Bancontact

Bancontact (voorheen Bancontact/MisterCash) is een samenwerking van een aantal Belgische banken en vergelijkbaar met IDEAL in Nederland. Met Bancontact kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef jij de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Creditcards

Het is ook mogelijk om te betalen middels de creditcards van Visa en Mastercard.

Verzending

Bestellingen binnen heel Nederland en België verzenden wij gratis. Voor zendingen naar Duitsland worden er €10,57 aan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald worden op dezelfde dag verzonden. De logistiekpartner PostNL bezorgt pakketten in Nederland van maandag t/m zaterdag, zie ook onderstaand overzicht:

Besteld & betaald vóór 15:00 uur Verwachte bezorging
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Bezorging

Niet thuis tijdens het moment van bezorging? Onze pakketten worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst. Indien u niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij een PostNL afhaalpunt.

Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.