Betaling en bezorgen

Betaling
U kunt binnen de webwinkel betalen via iDEAL, Bancontact en Sofort Banking. Alle betalingen worden verwerkt door onze partner Sisow.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regio Bank, Triodos Bank, van Lanschot, KNAB, bunq, Moneyou of Volksbank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Bancontact (voorheen Bancontact/MisterCash) is een samenwerking van een aantal Belgische banken en vergelijkbaar met IDEAL in Nederland. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Verzending
Bij bestellingen vanaf €50,- verzenden wij gratis binnen heel Nederland en België. Bij bestellingen onder de €50,- betaalt u €4,95 verzendkosten binnen Nederland en €6,90 binnen België. Voor zendingen naar Duitsland worden er €10,57 aan handelings- en verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur geplaatst en betaald worden op dezelfde dag verzonden. De logistiekpartner PostNL bezorgt pakketten in Nederland van maandag t/m zaterdag, zie ook onderstaand overzicht:

Besteld & betaald vóór 15:00 uur Verwachte bezorging
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag


Bezorging

Niet thuis tijdens het moment van bezorging? Onze pakketten worden altijd verstuurd met handtekening voor ontvangst. Indien u niet thuis bent, zal het pakket worden afgeleverd bij een PostNL afhaalpunt.

Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.