Supplementen

Supplementen
Tonen als

9 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN Multi Sports Vitamine
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Multi Sports Vitamine (60 tabletten)
  Waardering:
  98%
  € 33,50
 2. QWIN Vitamine C
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vitamine C (90 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 20,90
 3. QWIN Vitamine D3
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Vitamine D3 (90 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 24,90
 4. QWIN Zink zuigtabletten (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Zink zuigtabletten (90 tabletten)
  Waardering:
  95%
  € 14,75
 5. QWIN Omega 3
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Omega 3 (90 capsules)
  Waardering:
  100%
  € 23,50
 6. QWIN Cafeïne (90 tabletten)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Cafeïne (90 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 16,50
 7. QWIN Beta Alanine image
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Beta Alanine (120 tabletten)
  Waardering:
  100%
  € 32,90
 8. QWIN Creatine image
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Creatine (360 gram)
  Waardering:
  98%
  € 32,90
 9. QWIN Weerstand pakket (Vit C, Zink, Vit D3)
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Weerstand pakket (Vit C, Zink, Vit D3)
  Speciale prijs € 54,70 Normale prijs € 60,55
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Wat zijn supplementen?

Supplementen zijn producten die dienen als aanvulling op een gezonde en gevarieerde leefstijl. Onder supplementen vallen tabletten, capsules, shots of poeders. Als persoon heb jij onder andere vitaminen en mineralen (micronutriënten), koolhydraten en eiwitten (macronutriënten) nodig ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Als sporter heb je deze nodig voor het ondersteunen van maximale prestaties tijdens jouw trainingen, evenementen en wedstrijden. De inname van voedingssupplementen vergroot de mogelijkheid om aan de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan voedingsstoffen te komen.

Essentiële voedingssupplementen voor de algemene gezondheid

QWIN Multi Sports Vitamine bevat de belangrijkste vitamines in 100% van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. Naast deze vitamines is het ook belangrijk om de juiste vetzuren, mineralen en ijzers binnen te krijgen. Inname van voldoende Omega 3 heeft een positieve invloed op het hart, zorgt voor een betere focus en houdt de weerstand op peil.

Weet jij niet precies wat jij het beste kunt bestellen? Bekijk het QWIN weerstandpakket bestaande uit Vitamine CVitamine D3 en Zink zuigtabletten. Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. QWIN Zink is onder andere nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem.

Heb jij als sporter extra vitaminen en mineralen nodig?

QWIN Vitamine C is een goede toevoeging aan een sportief dieet. Vitamine C is het product van QWIN dat het immuunsysteem stimuleert na een fysieke inspanning. Daarnaast functioneert het product als antioxidant. Hierdoor draagt het bij aan het beschermen van lichaamscellen en ondersteunt het de nieuwvorming van weefsel.

Naast Vitamine C is Vitamine D3 belangrijk voor sporters. QWIN Vitamine D3 is ontwikkeld om er zeker van te zijn dat je als sporter elke dag voldoende van deze belangrijke vitamine binnenkrijgt. Vitamine D3 wordt namelijk alleen in ons lichaam aangemaakt onder invloed van zonlicht. QWIN Vitamine D3 ondersteunt een goede botopbouw en verhoogt de opname van calcium in de botten. Ook speelt deze vitamine een belangrijke rol bij de werking van de spieren en draagt het bij aan het functioneren van het immuunsysteem.

Welke supplementen dragen bij aan mijn sportieve prestaties?

QWIN cafeïne is een supplement die zorgt voor scherpte en energie. Cafeïne werkt prestatieverhogend en heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel. QWIN Creatine zorgt voor verhoging van fysieke prestaties. Het voedingssupplement verhoogt fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoog intensieve oefeningen.

Naast creatine kan je als sporters baat hebben bij QWIN Beta Alanine. Beta Alanine is een aminozuur dat het lichaam zowel zelf aanmaakt als uit voeding haalt. Bij hoge intensiteit door inspanning tijdens het sporten bouwt zich melkzuur in de spieren op, hierdoor ‘verzuren’ de spieren. Beta Alanine neutraliseert de zuurgraad in de spier en zorgt daarmee voor een optimale omstandigheden. Zo kan je langer op hoge intensiteit sporten. 

 

QWIN supplementen image QWIN supplementen image
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.