Omega 3 (90 softgels) visolie supplement

  • Optimale hoeveelheid EPA (180mg) en DHA (120mg)
  • Positieve invloed op het hart
  • Houdt de weerstand op peil
  • Bevat tevens vitamine E
  • NZVT Keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)
€ 23,50

Ondersteun het hart, verbeter de focus en houd de weerstand op peil: QWIN Omega 3!

Het is belangrijk om de juiste vetzuren binnen te krijgen. Inname van voldoende Omega 3 heeft namelijk een positieve invloed op het hart, zorgt voor een betere focus en houdt de weerstand op peil. Een potje QWIN Omega 3 bevat 90 tabletten.

De juiste vetzuren binnenkrijgen is essentieel. Inname van voldoende Omega 3 heeft een positieve invloed op het hart, zorgt voor een betere focus en houdt de weerstand op peil. De belangrijkste vetzuren zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), waarvan de voornaamste bron vette vis is. Om hier voldoende van binnen te krijgen, dien je 2 stuks (vette) vis per week te eten. Voor wie dit niet lukt, is er QWIN Omega 3 met een optimale hoeveelheid EPA (180mg) en DHA (120mg) per softgel*.

* Positief effect bij minimale inname van 250mg EPA en DHA per dag. Ook de juiste vetzuren binnenkrijgen? Ga dan voor QWIN Omega 3!

De belangrijkste kenmerken van QWIN Omega 3 zijn:

  • Optimale hoeveelheid EPA (180mg) en DHA (120mg)
  • Positieve invloed op het hart
  • Houdt de weerstand op peil
  • Bevat tevens vitamine E
  • NZVT Keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport)

Gebruiksadvies: dagelijks 2-3 capsules met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Positief effect bij minimale dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA per dag. 

Ingrediënten: Visolie concentraat  (vis), verdikkingsmiddelen: gelatine, glansmiddel: glycerol, water, Vitamine E (dl-alfatocopherylacetaat).

Ingrediënt Hoeveelheid (per tab) %ADH*
Visolie concentraat (uit Noorwegen of Canada) 100 mg n.v.t. 
waarvan EPA 180 mg n.v.t.
waarvan DHA 120 mg n.v.t. 
Vitamine E  10 mg 83

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Meer weten over dit supplement?

De informatie die wij verschaffen over supplementen is beperkt, dit heeft met EU-wetgeving te maken. Wij vermelden enkel goedgekeurde claims uit de EU database en laten resultaten uit wetenschappelijk onderzoek achterwege. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn omtrent dit supplement, neem dan gerust contact met ons op.

Waarschuwing: Voedingssupplement voor volwassen en jongeren vanaf 14 jaar. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. 

Meer informatie
EAN code 88717306250221
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.