QWIN EVENTS

QWIN – haal beleving en professionaliteit in huis voor jouw evenement, dankzij onze jarenlange expertise

Ben jij voor jouw winkel, sportcentrum, evenementenorganisatie of vereniging op zoek naar een partner om samen een succes te maken van jouw evenement? 

NutriSense is al 25 jaar actief in de ondersteuning van evenementen op het gebied van triathlon, running, cycling en schaatsen. Met een professioneel team van medewerkers en een uitgebreid portfolio aan evenementenmaterialen zijn wij aanwezig bij vele grote nationale evenementen. Het voornaamste doel van evenementen is het bezorgen van een onvergetelijke dag voor de deelnemers/aanwezigen. Beleving en professionaliteit staat hierbij voorop. Hoe mooi is het om als deelnemer door een zogeheten ravitailleringszone te gaan en hier voorzien te worden van de juiste energie..?

Zo zijn we de laatste jaren onder andere partner van de Leiden Marathon (15.000 deelnemers), de Fietselfstedentocht (15.000 deelnemers) en de Triathlon van Vathorst. Van start tot finish bieden wij de deelnemers een onvergetelijke ervaring met een professionele aankleding bestaande uit beachflags, spandoeken, muziek en ons unieke aanbod aan producten.

Jouw event = onze (maatwerk)ondersteuning

Dankzij dit brede assortiment hebben we voor iedere doelgoep passende producten. Een QWIN Isopro gel voor de start, een bidon met QWIN PeptiPlus sportdrank voor onderweg of een shake met 100% whey eiwit shakes na het evenement? De mogelijkheden zijn groot! Wij hebben bovendien complete evenementenpakketten met materialen en producten, exact afgestemd op het aantal deelnemers. Hierdoor wordt je compleet ontzorgd en kan je ervanuit gaan dat de deelnemers voorzien worden van de juiste energie vóór en/of tijdens de inspanning of na de inspanning.

Duurzaamheid

Bij het organiseren van evenementen wordt het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker. Hierbij werken wij o.a. met kartonnen bekertjes.

Sfeerimpresssie

Daarnaast zijn we niet alleen supplier bij evenementen, maar zijn we ook actief op vele grote expo’s als de Bike Motion, Rotterdam Marathon, Amsterdam Marathon om iedereen kennis te laten maken met onze producten, van de juiste advies te voorzien en natuurlijke mooie verhalen te delen met de consument. Niet alleen tijdens evenementen op locatie denken wij met je mee. Indien jij ‘instore’ een evenement organiseert, bekijken we ook graag samen de mogelijkheden! Bekijk hieronder de amateur aftermovie van de Vathorst Triathlon:

 

Onderstaande foto's zijn gemaakt tijdens een van onze evenementen.

 

 
Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.