Energy Gels

Energy Gels
Tonen als

5 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN Iso Pro Gel Orange
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Iso Pro Gel Orange
  € 2,15
 2. QWIN Iso Pro Gel Lemon
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Iso Pro Gel Lemon
  € 2,15
 3. QWIN Pepti Gel Fruit Punch
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Pepti Gel Fruit Punch
  € 2,49
 4. QWIN Pepti Gel Orange-Pineapple
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Pepti Gel Orange-Pineapple
  € 2,49
 5. QWIN gels Try-out pakket
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN Try-Out pakket
  Speciale prijs € 26,50 Normale prijs € 27,84
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Wat doen energie gels tijdens het sporten?

Tijdens het sporten verbruikt je lichaam energie. Jouw energievoorraad moet op peil blijven voor het leveren van inspanningen. De noodzakelijke koolhydraten hiervoor kan je halen uit bijvoorbeeld een energiereep. Energie gels daarentegen zijn door de vloeibare samenstelling de betere keuze voor het snel en makkelijk binnenkrijgen van energie!

Voor iedere inspanning geschikte energie gels

Vaak vormen gebruiksgemak, functionaliteit en smaak belangrijke pijlers bij de keuze van energie gels voor het fietsen of een energie gels voor het hardlopen. QWIN heeft twee soorten energie gels ontwikkeld van hoge kwaliteit die jouw lichaam de support geven die het nodig heeft. Met de QWIN Iso Pro Gels (koolhydraten) en QWIN Pepti Gels (koolhydraten én eiwitten) ben je verzekerd van de juiste energie gels tijdens bijvoorbeeld het fietsen of het hardlopen.

QWIN heeft energie gels voor de beginnende sporter en/of sporters die op zoek zijn naar energie tijdens een inspanning korter dan 1,5 uur. Dit zijn de zogenaamde QWIN Iso Pro Gels. De QWIN Iso Pro gels zijn ontwikkeld op basis van maltodextrine. De QWIN Iso Pro gels zijn eenvoudig in gebruik, zonder directe inname van water. De Iso Pro gels van QWIN kenmerken zich door een milde smaak en daardoor ook toegankelijk voor beginnende gelgebruikers. De energie gels bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen en kan je vóór en tijdens de fysieke inspanning nemen.

Ben je een ervaren sporter en/of op zoek naar energie tijdens inspanning langer dan 1,5 uur? Ook dan heeft QWIN de ideale energie gels voor jou. Dit zijn de zogenaamde QWIN Pepti Gels. Deze QWIN Pepti Gels zijn échte performance energie gels. Het is een unieke gel, die zowel koolhydraten als eiwitten bevat (1,7 gram plantaardige eiwitten per gel). Bovendien bevat de Pepti Gel magnesium en natrium. De gels zijn vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen het gebruik ervan kan zowel tijdens als na de inspanning. Weet jij niet precies welke gels jij het beste kunt bestellen? Bekijk QWIN Try-Out pakket bestaande uit een mix van verschillende smaken Iso Pro Gels en Pepti Gels.

energie gels kopen imageenergie gels kopen image
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.