Eiwitten / Protein

Tonen als

4 producten

Filters
 • Positie
 • Product Naam
 • Prijs
 • eancode
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN Micellar Casein Protein image
  Toevoegen om te vergelijken
  Micellar Casein Protein Vanilla 700g
  € 39,50
 2. QWIN 100% Whey Protein
  Toevoegen om te vergelijken
  100% Whey Protein 700 gram (25 doseringen)
  Vanaf € 39,50
 3. QWIN 100% Whey Protein
  Toevoegen om te vergelijken
  100% Whey Protein 2400 gram (85 doseringen)
  Vanaf € 89,90
 4. QWIN shakebeker
  Toevoegen om te vergelijken
  Shakebeker 700ml (inclusief netje)
  € 4,95
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Het belang van eiwitten/proteïne

Eiwitten (proteïne) dragen bij aan het gezond houden van botten, het herstel van spieren en de groei van spiermassa. Eiwitten zijn een belangrijke bouwstof voor het lichaam. Hoeveel eiwitten het lichaam nodig heeft is afhankelijk van de frequentie en intensiteit van jouw trainingen. Per kilo lichaamsgewicht is het advies om 1.0 – 1.8 gram aan eiwitten te nemen. Sporters hebben voor een optimale spiergroei meer eiwitten nodig. De eiwitshakes van QWIN kunnen jou helpen om aan de dagelijkse benodigde eiwitten te komen.

100% WHEY PROTEIN  

Bij de productie van kaas ontstaan tijdens het omzetten van melk de bijproducten caseïne en wei-eiwit. Er bestaan drie types wei-eiwit (= whey protein): Whey concentraat (minste bewerking), whey isolaat (puurder vanwege extra filterproces) en whey hydrolisaat (meest zuivere vorm). Wei-eiwit wordt snel opgenomen door het lichaam. Wei-eiwit bevat de hoogste hoeveelheid aan BCAA, deze drie essentiële aminozuren (leucine, isoleucine en valine) zijn belangrijk voor de eiwitsynthese. De eiwitpoeders van QWIN bestaan uit een speciale eiwitmix waaraan de meest zuivere vorm (hydrolisaat) is toegevoegd.

MICELLAR CASEIN PROTEIN

 Caseïne-eiwit is naast wei-eiwit het andere bijproduct dat ontstaat tijdens de productie van kaas. Caseïne-eiwitten worden bij voorkeur voor het slapen genomen omdat deze vorm van eiwitten over een langere periode worden opgenomen door het lichaam. Hierdoor is QWIN Micellar Casein zeer geschikt om in te nemen wanneer je een langere periode geen proteïnes verwacht te gebruiken; zoals overdag (rustdag) tussen maaltijden of voor het slapen.

Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.