Drinks

Drinks
Tonen als

2 producten

Filters
 • Positie
 • Product naam
 • prijs
 • EAN code
 • Batchnummer
Positie
 1. QWIN PeptiPlus Performance Sports Drink 760g
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN PeptiPlus 760 gram (15 liter)
  Vanaf € 42,50
 2. QWIN Bidon 750ML
  Toevoegen om te vergelijken
  QWIN bidon 750ml
  € 4,95
12
 • 12
 • 24
 • 36
 • Alle
per pagina

Wat is de ideale sportdrank voor jou?

Heb je wel eens ‘leeg’ gevoel tijdens of na een training, koers of marathon? Denk dan eens aan het gebruik van een (isotone) sportdrank! De basis van elke sportdrank bestaat uit koolhydraten en mineralen. Het lichaam gebruikt koolhydraten om je energieniveau aan te vullen. Tijdens het sporten ga je transpireren en verlies je mineralen, met sportdrank vul je het mineraal natriumchloride (zout) aan.

In kwalitatieve sportdrank vind je soms ook magnesium terug. Magnesium draagt bij aan een normale werking van de spieren. Ook zou magnesium in sommige gevallen spierkramp kunnen voorkomen. Zou bovenstaande samenstelling genoeg zijn om het beste uit jezelf te halen of zou je nog wat toe kunnen voegen om de ideale sportdrank samen te stellen?

QWIN PeptiPlus: dé Performance Sports Drink voor maximale prestaties

Eiwitten (proteïne) zorgen in het lichaam voor herstel van spieren en de groei van spiermassa. Onmisbaar voor een ideale sportdrank zou je zeggen, maar eiwitten worden normaliter voornamelijk genomen na de training. Het verteren van eiwitten vraagt namelijk om een constante aanvoer van zuurstof en bloed naar het maag-darmkanaal. Tijdens het sporten hebben jouw spieren deze zuurstof en bloed al nodig voor het leveren van energie.

Het nemen van eiwitten vlak voor of tijdens jouw training kan daarom zorgen voor maagklachten. Hoe krijg je het beste van eiwitten in sportdrank verwerkt zonder dat het jouw prestaties negatief beïnvloed? De isotone sportdrank QWIN PeptiPlus onderscheidt zich door de toevoeging van een unieke eiwitmix, naast koolhydraten en magnesium. Deze unieke eiwitmix bestaat uit hydroliseerde peptides.

De ontwikkeling van QWIN PeptiPlus sportdrank

Vanuit de focus op Topsport begeleiding is binnen QWIN eerst onderzoek gedaan op basis van de wetenschappelijke voedingsliteratuur naar de samenstelling van sportdranken. Vervolgens is ingespeeld op de wensen en behoeftes van verschillende (Olympische) sporters. Tijdens de langere trainingen of afstanden (toertochten, halve of hele marathons, triatlons of meerdaagse sportactiviteiten) vraagt men extreem veel van het lichaam.

Om die reden zijn gehydroliseerde eiwitten (peptides) toegevoegd aan de sportdrank poeder QWIN PeptiPlus. Gehydroliseerd betekent dat de eiwitten ‘in stukjes zijn geknipt’. Hierdoor verteert het makkelijker en verloopt de opname in de dunne darm makkelijker.

De peptides in QWIN PeptiPlus komen van tarwe (vegan), wat de sportdrank geschikt maakt voor veganisten. Peptides bestaan uit gekoppelde aminozuren. De peptides verhogen de opname van glucose uit het bloed, hetgeen het opbouwen van spiereiwitten stimuleert en dus een snel en efficiënt herstel ondersteunt. Wat betekent dit voor de sporter in jou? Deze alles-in-een sportdrank levert jou energie en zorgt voor het herstel van de spieren. De toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid. Neem QWIN PeptiPlus tijdens of direct na de sportieve activiteit.

Vegan sportdrank poeder met een ‘milde’ in plaats van zoete smaak

Bij de ontwikkeling van QWIN PeptiPlus is bewust gekozen voor een ‘milde’ smaak. PeptiPlus is inmiddels al meer dan 15 jaar populair bij vele (duur)sporters, zoals wielrenners en hardlopers. De sportdrank bestaat naast koolhydraten, zout en magnesium dus ook uit peptides. Als je al tijdens het sporten de koolhydraten en eiwitten aanvult, zorg je voor een optimaal opnameproces en kan jij ervoor zorgen dat jij je prestatieniveau wellicht langer kunt vasthouden.

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige, isotone sportdrank met een milde smaak? Een sportdrank, die niet alleen jouw prestaties, maar ook jouw herstel bevordert? QWIN PeptiPlus is dan de juiste keuze! Deze sportdrank is verkrijgbaar in de smaken ‘Orange’ en ‘Pink Grapefruit’. De sportdrank poeder uit de pot van 760 gram is goed voor 15 liter aan isotone sportdrank.

QWIN drinks imageQWIN drinks image
Copyright © 2023 QWIN.nl, All rights reserved.