Drankautomaat Touchscreen Model

  • Professionele drankautomaat
  • Leverbaar middels koop- of een huurcontract
Prijs op aanvraag

Deze professionele drankautomaat is geschikt voor vitamine- en mineralendranken en kan voor vele doeleinden worden ingezet. Van ontbijt-/lunchbuffet, tot op kantoor, in de (sport)kantine, of op de sportschool of -vereniging.
De automaat wordt direct aangesloten op de waterleiding. Naast vitamine- en mineralen dranken kan er ook gekoeld water uit de automaat getapt worden.
De intensiteit van de smaak van de drank kan eenvoudig worden ingesteld in de automaat net als de hoeveelheid die uit de automaat komt, bijvoorbeeld voldoende voor een glas of een bidonvulling. De automaat reinigt zichzelf iedere keer nadat er een drankje getapt wordt, doordat eerst de siroop en daarna het water door de automaat loopt. Hierdoor zijn de schoonmaakwerkzaamheden minimaal. De lekbak kan optioneel direct worden aangesloten op de afvoer, zodat handmatig legen ook niet meer nodig is. Eenmaal per week dienen de leidingen doorgespoeld te worden, een eenvoudige handeling die zelf uitgevoerd kan worden. De driemaandelijkse periodieke reiniging kan zelf worden uitgevoerd of uitbesteed middels een onderhoudsabonnement.

Het TOUCHSCREEN MODEL is voorzien van een modern touchscreen display welke naast de weergave van de smaken ook ruimte biedt voor promotionele doeleinden. De vier smaken QWIN Vitamin Drink BIB verpakkingen kunnen onderin de bijbehorende kast worden geplaatst, of indien gewenst in een eigen module.

Meer informatie
Merk QWIN
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Meer van QWIN
  1. Drankautomaat Model 2 Eco - 2 smaken
    Drankautomaat Model 2 Eco - 2 smaken Prijs op aanvraag
Copyright © 2022 QWIN.nl, All rights reserved.