Qwin Supplements
Maarten van der Weijden
Zwemmer
Qwin
24 uur zwemmen zal erg veel van mijn lichaam vergen

"In aanloop naar mijn race op 22 mei ben ik weer veel in het zwembad te vinden. De race wordt een uitdaging waarbij ik één ding zeker weet: 24 uur zwemmen zal erg veel van mijn lichaam vergen. Goede verzorging van mijn lichaam, en met name zorgen voor de juiste voeding, is een belangrijk aandachtspunt. Hierin is mijn basisvoeding leidend, maar gebruik ik aanvullend QWIN Energy Gels: de Iso Pro levert snel energie en is zowel neutraal van smaak als neutraal voor de maag. DePepti Gel biedt uitkomst door de toevoeging van zowel peptides als magnesium. Zodanig wordt tijdens mijn trainingen het vermoeidheidsgevoel al tegengegaan, iets wat ik goed kan gebruiken tijdens mijn race op 22 mei".

  • Teamfoto officieel2.jpg
QWIN Supplements Multi Sports Vitamine Vitamine D3 Omega 3 Cafeïne 100% Whey Protein TeamJustlease.nl Ireen Wüst
Team JustLease
Schaatsteam
Multi Sports Vitamine, Omega 3, Vitamine D3, Cafeïne, 100% Whey Protein
Met QWIN Supplements kan ik mijn doel behalen en dat is goud!

Met TeamJustlease.nl maken wij dagelijks gebruik van QWIN Supplements. Ze zorgen voor aanvulling op mijn dagelijkse voeding, herstel en prestatieverbetering. QWIN Supplements vormt de extra aanvulling die ik als topsporter nodig heb.

Zo gebruik ik Multi Sports Vitamine, Vitamine D en Omega 3, die zorgen dat ik naast mijn basisvoeding alle voedingstoffen en vitaminen voldoende binnen krijg. Daarbij gebruik ik QWIN 100% Whey om goed te herstellen. Erg belangrijk aangezien ik iedere dag train. Als ik belangrijke wedstrijden heb, gebruik ik aanvullend nog QWIN Cafeïne dat zorgt dat ik optimaal kan presteren. Samen met hard trainen kan ik daarmee mijn doel behalen, en dat is goud!

~Ireen Wüst~

  • Bas winst1.1.jpg
QWIN Supplements Multi Sports Vitamine Vitamine D3 Omega 3 Cafeïne 100% Whey Protein Team4talent Bas Diederen
Bas Diederen
Triatleet
Multi Sports Vitamine, Omega 3, Vitamine D3, Cafeïne, 100% Whey Protein
QWIN Supplements is het verschil tussen fit blijven en vatbaar worden voor een verkoudheid

Als je veel sport verbruik je veel energie. Ook je vitaminen moeten dan extra worden aangevuld. Je kan veel uit je reguliere voeding halen, maar net dat beetje extra uit QWIN Supplements is het verschil tussen fit blijven en vatbaar worden voor bijvoorbeeld verkoudheid of een griepje. 

Evert1.1.jpg

QWIN Supplements Omega 3 Team4Talent Evert Scheltinga
Evert Scheltinga
Triatleet
Omega 3
Ik moet meer goede vetzuren binnen zien te krijgen, daarom gebruik ik QWIN Omega 3

Naar aanleiding van onderzoek van onze voedingsadviseur weet ik dat ik meer goede vetzuren moet zien binnen te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door het voldoende eten van vette vis. Om er 100% zeker van te zijn dat ik deze voldoende binnenkrijg, gebruik ik QWIN Omega 3.

  • Martijn1.1.jpg
QWIN Supplements 100% Whey Protein Team4Talent Martijn Dekker
Martijn Dekker
Triatleet
100% Whey Protein
QWIN Supplements geeft mij net die extra paar procent om top te kunnen presteren

QWIN geeft mij net die extra paar procent om top te kunnen presteren. Vooral door het gebruik van QWIN 100% Whey heb ik een grote stap gemaakt in mijn herstel waardoor ik nu meer en beter kan trainen.

QWIN Supplements 100% Whey Protein SV Kampong Nationale Hockey selectie Sander de Wijn
Sander de Wijn
Hockeyer
QWIN 100% Whey
QWIN helpt me om topfit te zijn en mijn dromen te verwezenlijken!

Als tophockeyer gebruik ik bijna dagelijks 100% Whey Protein, de smaak Cherry Banana is hierbij mijn grote favoriet. Het zorgt ervoor dat ik snel en optimaal herstel na zware inspanning en ik iedere training weer maximaal kan presteren. QWIN helpt me om topfit te zijn en mijn dromen te verwezenlijken!

Carlien_Harms_webbestand_in_sRGB_kopieren.jpg

QWIN Supplements Multi Sports Vitamine Vitamine D3 Omega 3 Cafeïne 100% Whey Protein Carlien Harms NOC*NSF
Carlien Harms
Sportdiëtist
Multi Sports Vitamine, Vitamine D3, Omega 3, Cafeïne, 100% Whey Protein
Door de uitstekende samenstelling en NZVT-certificering goedgekeurd voor de topsport!

Als sportdiëtist van (top)sporters en zelf ex-topatleet, streef ik altijd naar het hoogst haalbare. De producten van QWIN passen daar perfect bij vanwege hun uitstekende samenstelling en de NZVT-certificering; kortom goedgekeurd voor de topsport.

De QWIN MultiSportsVitamine bevat de belangrijkste vitamines in 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) en bevat geen vitamine B6 (welke negatieve effecten kan hebben op het zenuwstelsel). Daarom is hij perfect voor nagenoeg iedere (top)sporter. Ook QWIN Vitamine D3 adviseer ik mijn sporters regelmatig aangezien deze precies de juiste hoeveelheid Vitamine D3 (15 mcg) per tablet bevat. Beide supplementen samen zijn een perfecte combinatie!

QWIN Cafeïne adviseer ik steeds vaker ter bevordering van concentratie en alertheid bij de sporter. De tabletjes zijn erg praktisch doordat ze erg klein zijn en makkelijk inneembaar. Ik raad veel sporters aan ze mee te nemen naar wedstrijden en op het juiste moment in te nemen.  De juiste timing en hoeveelheid mg per inname kan echt het verschil maken tussen winst en verlies!

Naast supplementen is ook een kwalitatief hoogwaardige eiwittenshake onmisbaar voor goede prestaties en snel herstel. QWIN 100% Whey Protein, heeft een perfecte samenstelling en is snel opneembaar. Doordat de smaak en oplosbaarheid daarnaast ook erg goed zijn, zijn veel sporters enthousiast over deze shake!

ToonAfbeelding.jpg

QWIN Supplements Omega 3 Cafeïne Kasper Janssen KNRB
Kasper Janssen
Sportarts
Omega 3, Cafeïne
QWIN Supplements biedt kwalitatief hoogwaardige 'need to have supplementen'

Ik ben als bondsarts erg blij met de QWIN supplementenlijn. De supplementen zijn allemaal NZVT-gecertificeerd en dus dopingvrij. Hiermee heeft de nationale roeiselectie een kwalitatief goede leverancier voor de zogeheten ‘need to have supplementen’. De supplementen geven net dat beetje extra voor goede prestaties en snel herstel.

QWIN.nl - Marhinde Verkerk.jpg

Multi Sports Vitamine Omega 3 Vitamine D3 Cafeïne 100% Whey Protein IsoPro Gel Pepti Gel
Marhinde Verkerk
Judoka
Multi Sports Vitamine, Omega 3, Vitamine D3, Cafeïne, 100% Whey Protein, Energy Gels
“QWIN biedt NZVT-gekeurde supplementen van hoge kwaliteit”

Voor mij als topsporter is het van groot belang dat de producten die ik gebruik NZVT-gekeurd zijn. De supplementen en 100% Whey 700g voldoen aan deze eis, en hier heb ik veel baat bij. De supplementen zorgen ervoor dat mijn bloedwaardes op pijl blijven, en de 100% Whey zorgt ervoor dat ik snel herstel na een intensieve training of wedstrijd. Extra fijn is dat de 100% Whey ook nog goed van smaak is, ik hou namelijk niet zo van mierzoete eiwitshakes. Op wedstrijddagen gebruik ik de Energy Gels, deze zijn functioneel voor snelle energie en ideaal als ik weinig trek heb. Ik leg ze wel altijd even koud, dan smaken ze nog beter. QWIN ondersteunt mij optimaal in mijn road to Tokyo.